2020-07-05 04:33

Theodor Paleologu începe ATACUL împotriva lui Iohannis: ”Procentele lui se vor TOPI ca untul la soare”

 |  22:44
Theodor Paleologu începe ATACUL împotriva lui Iohannis: ”Procentele lui se vor TOPI ca untul la soare”

Prezidenţiabilul PMP Theodor Paleologu l-a criticat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, pe Klaus Iohannis, despre care spune că nu are nicio legătură cu istoria PNL, iar procentul mare din sondaje se va topi în curând.

„Pe mine procentele lui Iohannis nu mă sperie absolut deloc aşa cum pe David nu îl impresiona înălţimea lui Goliat. Sunt convins că procentele lui Iohannis se vor topi precum untul la soare pentru că pur şi simplu alegătorii vor putea face comparaţia între proiecte şi personalităţi diferite. Iohannis avea 40% în sondaje pentru că nu exista alt candidat. Acum ne apropiem de campanie, se aliniază candidaţii, forţele politice şi vom vedea schimbări spectaculoase”, a declarat Theodor Paleologu, pentru MEDIAFAX.

Prezidenţiabilul PMP a spus despre contracandidatul său, Klaus Iohannis, că nu are nicio legătură cu liberalismul, fiind o pacoste pentru PNL.

„Iohannis s-a dovedit o pacoste pentru PNL. De când este Iohannis preşedinte cât timp a fost PNL la guvernare? Nici măcar o zi. Să nu mi se spună că nu are nicio responsabilitate. Evident că are o responsabilitate pentru că a promovat anumite persoane în interiorul PNL. Exact acele persoane care m-au exclus pe mine în 2016. De ce m-au exclus? Pentru că eu sunt reprezentantul adevăratei tradiţii liberale. Încarnez istoria PNL. Ce legătura are Iohannis cu istoria PNL? Niciuna. Nu are nicio legătură organică cu liberalismul românesc. Sunt convins că liberalii adevăraţi se vor recunoaşte în mesajul meu şi îşi vor da seama că eu îi voi aduce la putere (...) Este vorba despre un mit în cazul lui. Mitul neamţului neromânizat”, a mai susţinut Paleologu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

SA NU FI ROMAN
29 Aug 2019

Atacurile romano-țigănești nu aduce nimic bun în casa romanului sărac și îndobitocit.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz