2020-08-06 04:12

Theodor Paleologu şi-a înregistrat candidatura la BEC. Prima DECLARAȚIE

 |  20:11
Theodor Paleologu şi-a înregistrat candidatura la BEC. Prima DECLARAȚIE

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Theodor Paleologu, şi-a înregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central şi a afirmat că este o ”responsabilitate enormă” faţă de sutele de mii de români pe care-i va reprezenta în această cursă electorală.

Theodor Paleologu a fst însoţit, joi, la înregistrarea candidaturii la Birul Electoral Central de către liderul PMP, Eugen Tomac. 

”Am strâns 360.000 de semnături şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au semnat pentru mine, le mulţumesc din inimă. Le mulţumesc, evident, celor câteva mii, zeci de mii de simpatizanţi, de militanţi care au adunat aceste semnături. Este o enormă responsabilitate încrederea acestor sute de mii de români pe care îi voi reprezenta în această luptă electorală. Aunt 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 89 şi cred că România are nevoie la Preşedinţia sa de un tânăr care a participat la evenimentele din 89 şi de un om care s-a format în libertate”, a declarat Theodor Paleologu, după înregistrarea candidaturii, citat de NEWS.ro.

”Această candidatură este o candidatură mărturie, având în minte, pe de o parte, pe colegii mei de generaţie din 1989 şi pe acei bătrâni la umbra cărora m-am format. Cred, de asemenea, că România are nevoie de un preşedinte care să restaureze demnitatea statului, să restaureze credibilitatea României în afară, să restabilească respectul pentru România şi pentru români şi, nu în ultimul rând, foarte important, să restabilească pacea socială în această ţară”, a mai spus Paleologu.

Acesta a apreciat că ”rostul unei guvernări este pacea socială” şi propune românilor un proiect pentru dezvoltarea României.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie expiră pe 23 septembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz