2020-01-24 06:25

Theodor Paleologu vrea ca liceenii să învețe să folosească o ARMĂ

 |  18:36
Theodor Paleologu vrea ca liceenii să învețe să folosească o ARMĂ

Un candidat la prezidenţiale vrea ca elevii de liceu să înveţe cum să folosească o armă. "Trăim într-o lume extrem de periculoasă" spune Theodor Paleologu.

Paleologu a explicat că fiecare cetăţean al româniei ar trebui să aibă minime cunoştinţe despre armele de foc şi despre dotările Armatei.

”E nevoie de un minim antrenament militar din partea populației. E important pentru toată lumea să știe care sunt armele, lucruri de bază. Nu am idei fixe despre cum ar trebui făcut acest lucru. Doamne ferește să vă trebuiască vreodată, să ai noțiuni de bază, să nu fii cu totul tufă, nu ar fi rau.  Nu trăim într-o lume mirifică, ci într-o lume neprietenoasă, traim intr-o lume extrem de periculoasă”, a declarat Paleologu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-30Parerea ta...

DE ACORD!
30 Oct 2019

Să ne dea VOIE ca la americani să purtăm arme de foc! Deci și ei realizează că NU se (va) mai putea FĂRĂ...și Dragnea spunea înainte de a fi băgat la bulău că ar fi indicat să ne procurăm arme...țărănoiul infractor știa el ce știa...CE URMEAZĂ SĂ VINĂ...DEZORDINE, HAOS ȘI ANARHIE...provocată expre de clasa politică!
JOHN
31 Oct 2019

Există și un revers: mulți politicieni ar putea fi"curățați" ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray