2020-02-18 11:12

Timmermans, după întâlnirea cu Dragnea: "Vom vedea dacă PSD rămâne în familia PES"

 |  12:52
Timmermans, după întâlnirea cu Dragnea: "Vom vedea dacă PSD rămâne în familia PES"

Frans Timmermans, prim vicepreşedintele Comisiei Europene, a declarat, după o întrevedere cu Liviu Dragnea, liderul PSD, că acesta "nu vrea să părăsească familia (PES,n.red.), vrea ca posibilele neînţelegeri să fie rezolvate",oficialul UE adăugând că "nu ştie dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune".

Frans Timmermans s-a întâlnit cu Liviu Dragnea la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni (PES), care s-a desfăşurat weekendul trecut în capitala Spaniei, Madrid. La întrevedere au mai participat Serghei Ştanişev, preşedintele PES, şi Udo Bullmann, liderul grupului socialiştilor şi democraţilor din Parlamentul European.

Timmermans a declarat pentru site-ul Politico.eu că a fost "foarte strict şi foarte clar" în cadrul întâlnirii menţionate anterior.

Dragnea "vrea să discute cu noi, nu vrea să părăsească familia (PES), vrea ca posibilele neînţelegeri să fie rezolvate. În următoarele săptămâni vom vedea dacă putem face asta", a adăugat Timmermans.

În calitate de prim vicepreşedinte al Comisiei Europene, Timmermans a afirmat că va discuta chiar "săptămâna viitoare" cu guvernul Dăncilă. "Nu ştiu dacă vom avea succes. De asemnea, nu ştiu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune". Oficialul european a mai completat că a auzit că Dragnea ar fi spus presei din România că toate problemele au fost deja rezolvate, însă "din păcate, nu este aşa".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

ANONIM
25 Feb 2019

Scoaterea organizatiei mafiote psd din randul PES ESTE O CURATENIE DE JEGUL CORUPT DIN ROMANIA. ACEST JEG NUMIT psd TREBUI INLATURAT DIN EUROPA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine