2020-08-04 15:08

Tinerii din PER şi PRM se alătură proiectului lui Bogdan Diaconu, Partidul România Unită

 |  16:14
Tinerii din PER şi PRM se alătură proiectului lui Bogdan Diaconu, Partidul România Unită

Mai mulţi lideri tineri din PER şi PRM se alătură Partidului România Unită al deputatului Bogdan Diaconu, luând cu ei şi colegii de generaţie. Primii despre care s-a aflat că au optat pentru PRU au fost ecologiştii, în frunte cu preşedintele delegat al formaţiunii, Dumitru Bădrăgan. La puţin timp, numele fostului deputat PRM Vlad Hogea a apărut pe lista celor atraşi de PRU, odată cu el alăturându-i-se lui Bogdan Diaconu şi mulţi din generaţia tânără a PRM.

Aceste două direcţii din care PRU a cules simpatizanţi arată că facţiunile tinere ale multor partide sunt nemulţumite să fie sub papucul dinozaurilor politici de după 1990, aşa încât e de aşteptat ca în perioada următoare asemenea adeziuni să se înmulţească pe fondul mesajului puternic naţionalist transmis de Bogdan Diaconu.

Un alt element de atracţie pentru tineri este faptul că Bogdan Diaconu este la primul mandat de deputat şi are doar 35 de ani, spre deosebire de politicienii prăfuiţi şi uzaţi din alte partide. PRU se configurează ca un partid al noii generaţii şi acest fapt poate fi un punct de atracţie pentru tinerii care, în general, sunt neinteresaţi de politică. Iar demisia mult comentată şi unică din PSD a deputatului Diaconu într-un moment în care această formaţiune se află la guvernare poate să fie un motiv în plus care îl certifică pe noul preşedinte de partid ca un lider curajos, atipic şi pornit să spargă canoanele politicii dâmboviţene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-25Parerea ta...

ALEX
25 Aug 2014

Conteaza mult sa fie un nou partid infiintat, cu tineri, decat sa se transmita vechiile ideologii de la bosorogii ce au fost comunisti. Prevad ca acest nou partid va capata atentie, insa liderul sau nu a iesit in evidenta cu prea mult. Nici dogma nu e binedefinita.
HE,HE,HE...
25 Aug 2014

Bravos "mosule"! Uniti-va fratilor! E nevoie de oameni tineri, oameni noi, intr-un partid nou, cu mentalitati noi, cu forta, cu angajament si, mai ales - CU ARTAG! Pentru ca o sa aveti de-a face cu dinozaurii, cu prafuitii....
LA MAI MARE!
25 Aug 2014

Tineti-va tare! Daca stau sa ma gandesc BINE, trebuia s-o faceti mai demult! CAm din 2009, de cand a inceput sa se imputa treaba... Nici acum nu e tarziu! Ca sa schimbi, trebuie sa speri, apoi sa crezi, pe umra - sa treci la treaba! SUCCES! P.S. Daca ramaneti uniti, si va mai si INMULTITI, o sa batei chiar PMP-ul!
BIBICU
26 Aug 2014

Tinerii din PER si PRM care sunt mereu prezenti dar numai atunci cand au ei interesul lor meschin, cei mai multi pot fi pui de fosti securisti stalinisti. Partidul cu progeniturile securiste se poate numi tot PRU cu denumirea de Partidul Rezuduurilor Umane
LAURENTIU
26 Aug 2014

care tineri din PRM? nu mai dezinformati
VECEU TUDOR
12 Sep 2014

Scutiti-ne cu toti fomistii din PRM. O rusine la adresa nationalismului romanesc. Daca si peremistii mai au vreo doza de patriotism atunci s-a intors lumea pe dos. Ne-am lamurit cu oportunistii. Cine a fost in PRM are obrazul gros si nu are ce cauta in acest partid.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz