2019-05-26 20:17


Toader: Am fost invitat şi voi participa la Comitetul Executiv Naţional al PSD

 |  14:41
Toader: Am fost invitat şi voi participa la Comitetul Executiv Naţional al PSD

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat vineri că va participa la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, care va avea loc duminică.

Întrebat de jurnalişti dacă a fost invitat la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, Toader a răspuns: "Da, am fost invitat. Şi da, voi participa. Acum înţeleg că sunt mai multe şedinţe. Eu, la cea de la ora 16,00".

Social-democraţii vor avea, duminică, două reuniuni de partid - Consiliul Naţional şi Comitetul Executiv Naţional, au precizat, pentru AGERPRES, surse din partid.

Potrivit surselor citate, urmează să fie ales preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi se vor organiza departamentele.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional va candida fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor. Departamentele vor funcţiona "ca un fel de Guvern paralel", au menţionat sursele citate.

Cele două reuniuni vor avea loc la Bucureşti, iar secretarul general al PSD a făcut deja invitaţiile către membrii CExN şi ai Consiliului Naţional.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-14

TAGURI: tudorel toader, cexn psd, psd,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SLUGOIUL MAFIEI.......
14 Dec 2018

.......participa la intrunirea grupului infractional organizat pentru a pune la cale distrugerea justitiei si salvarea de puscarie a borfașului draknea care a furat banii de hranaa copiilor orfani din Teleorman , iar o parte din HOTII LE-A DUS IN BRAZILIA. VOI GUNOAIE CARE A-TI VOTAT PSD MERGETI DES IN BRAZILIA CA ACEASTA LICHEA ?
ANONIM
14 Dec 2018

O VIATA A FOST TRADATOR , PESTE TOT UNDE A LUCRAT . CE CAUTA JUSTITIA IN POLITICA DE PARTID PSD ????????????? EA TREBUIE SA FIE NEUTRA SI CU DREPTATE
MDA...
14 Dec 2018

Ai dreptate Anonime! Întrebă-i pe DERBEDEII POLITICI, DE CE AU POLITIZAT TOATE FUNCȚIILE DIN ADMINISTRAȚIE, INCLUSIV JUSTIȚIA....ȘI NU DE ACUM, DIN 90 ÎNCOA! AȘA AU FĂCUT TOȚI, NU NUMAI ĂȘTIA! CUM SĂ FIE JUSTIȚIA INDEPENDENTĂ CÂND ARE UN ȘEF PUS POLITIC?
ANONIM
15 Dec 2018

TETELE TREZESTET-E DACA POTI, noi romanii SUNTEM LA APROAPE 30 DE ANI DE DUPA ASA ZISA REVOLUTIE DIN DEC 1979 (lovitura de stat) TU CE FACI MERGI LA SEDINTELE DE PARTID DIN FUNCTIA DE MINISTRU AL JUSTITIEI ??? SCOATE-TI DOPURILE DIN URECHI DACA NU AUZI CA E TIMPUL CAND TREBUIE RESPECTATE CA IN TARILE EVOLUATE PRINCIPIILE SEPARATIEI PUTERILOR IN STAT , DACA NU STII CE SUNT ALEA MERGI IN BIZDA MATII IN MUNTII VRANCEI SI DA MANCARE LA URSI SI PORCI MISTRETI ........
Random imageUltimele stiri


STARBAG