2019-11-14 22:00

Toader: Am luat act de decizia doamnei prim-ministru de a trimite solicitarea de revocare. Prim-ministrul nu poate să ceară demisia

 |  11:37
Toader: Am luat act de decizia doamnei prim-ministru de a trimite solicitarea de revocare. Prim-ministrul nu poate să ceară demisia

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat joi, după întâlnirea cu premierul, că a luat act de decizia acesteia de a trimite preşedintelui solicitarea de revocare din funcţie.

Ministrul a precizat că premierul nu îi poate cere demisia, pentru că nu e corect din punct de vedere juridic. El a dat asigurări că va reflecta şi joi, până la sfârşitul programului, decide dacă trimite demisia la Guvern sau dacă rămâne pe ideea revocării.

"Am luat act de decizia doamnei prim-ministru de a trimite solicitarea de revocare. Prim-ministrul nu poate să ceară demisia. Juridic nu poţi cere cuiva demisia. Voi reflecta şi astăzi decid dacă îi trimit demisia sau rămânem pe ideea revocării", a spus Toader.

El a precizat că joi, până la finalul programului, îşi va anunţa decizie.   "Până la final de program, vă voi comunica decizia pe care am luat-o şi, repet,: juridic nu poţi să-i ceri cuiva demisia, dar voinţa dânsei – a fost o discuţie foarte relaxată – voinţa dânsei implicită era aceea ca să-mi dau demisia. Am asigurat-o că voi reflecta şi îI voi comunica", a afirmat Tudorel Toader. Ministrul a menţiona că nu însemnacă că va pleca imediat de la minister. "Nu înseamnă că închid şi plec la Iaşi. Înseamnă că mai vin o zi-două, până când preşedintele ia act de demisie, dacă va fi demisie, sau de solicitarea de revocare, dacă rămâne dar revocarea", a subliniat el..

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-18Parerea ta...

ANONIM
18 Apr 2019

DIN CAUZA BANDITULUI TERENTE SA DISTRUS TOATA JUSTITIA SI RESPECTIV TARA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray