2019-11-14 16:45

Toader ANUNȚĂ verificări la DNA! Ce se întâmplă cu procurorii delegaţi şi detaşaţi

 |  11:27
Toader ANUNȚĂ verificări la DNA! Ce se întâmplă cu procurorii delegaţi şi detaşaţi

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că luni dimineaţă va solicita DNA să îi comunice situaţia delegărilor şi detaşărilor în funcţie şi dacă nu au fost îndeplinite condiţiile legale.

"Luni dimineaţă, voi solicita de la DNA să ne comunice dacă există delegări şi detaşări în funcţie, precum şi situaţia exactă a acestora. Voi solicita să ne comunice dacă au existat situaţii în care, la momentul delegării sau detaşării, nu erau îndeplinite condiţiile legale", anunţă ministrul Justiţiei pe pagina sa de Facebook.

Tudorel Toader precizează că se va verifica şi dacă este conformă declaraţia unuia dintre procurorii-şefi adjuncţi, în sensul că "doar 7 sau 8 dintre cei 178 procurori DNA sunt delegaţi. În DNA nu există procurori detaşaţi....".

Procurorul şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Călin Nistor a declarat, vineri seara, la B1 Tv, că din informaţiile pe care le deţine, doar 7 din cei 178 de procurori DNA sunt delegaţi şi că în DNA nu există procurori detaşaţi, însă există trei procurori DNA care sunt detaşaţi la alte structuri de parchet.

Nistor a făcut această precizare după ce moderatoarea emisiunii a spus că a primit un SMS de la Tudorel Toader. "Ministrul Justiţiei mă întreabă şi vă întreabă câţi procurori DNA sunt delegaţi şi câţi detaşaţi. Luni, spune dânsul, va întreba oficial, cred DNA, câţi procurori delegaţi şi câţi sunt oficiali detaşati", a precizat moderatoarea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-04Parerea ta...

ANONIM
04 Aug 2018

Slugoiul mafiei psd a inceput sa-i placa statul la tv in closetul 3 unde vorbeste numai aberatii si incalca grosolan conventii internationale de drept penal. Acest pseudo-jurist mai bine ar vedea egrasia din tribunale si grupurile sanitare insalubre, peretii scorojiti si tencuiala cazuta pe multe judecatorii de provincie. Sfideaza angajatii penetenciarelor , ocupandu-se mai mult de salvarea gunoiului de TeleMorman(de prosti ).. Va veni vremea sa aflam si cat a primit acest tuDOREL pentru a distruge sistemul judiciar.
TELEMORMAN
04 Aug 2018

Tudorel Toader este ministrul justitiei El incearca sa aduca la normal o justitie incalecata de un psihopat chior o Makaveica nebuna o Luluta plagiatoare si mincinoasa si un individ cu vadite semne de nebunie iohanus Ai inteles mai neo-nazi?
MIRCEA
04 Aug 2018

mai anonimule, tu ai absolvit clasa a doua?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray