2019-07-24 09:41

Toader: Guvernul a adoptat miercuri PATRU MĂSURI referitoare la JUSTIȚIE

 |  11:42
Toader: Guvernul a adoptat miercuri PATRU MĂSURI referitoare la JUSTIȚIE

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a anunţat joi că Guvernul a adoptat o hotărâre prin care organigrama Inspecţiei Judiciare a fost suplimentată cu 15 posturi.

Guvernul a adoptat miercuri patru măsuri referitoare la justiţie, a arătat Tudorel Toader într-un mesaj publicat pe Facebook.

Potrivit ministrului Justiţiei, a fost aprobată o hotărâre de Guvern privind suplimentarea numărului maxim de posturi ale Inspecţiei Judiciare.

"Organigrama IJ nu a fost modificată din 2008. Prin recenta hotărâre, organigrama IJ a fost suplimentată cu 15 posturi, dintre care: 8 posturi de judecător inspector; 2 posturi de procuror inspector, respectiv 5 posturi de consilier juridic", a scris Tudorel Toader.

Totodată, ministrul Justiţiei a precizat că a fost aprobat un memorandum cu tema "Acord de principiu privind contractarea unui avans de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru sprijinirea activităţilor preliminare realizării 'Cartierului pentru Justiţie'".

"Sunt avute în vedere următoarele activităţi: determinarea coridorului pentru expropriere; tema de proiectare; studiul de prefezabilitate; studiul de fezabilitate", a menţionat Tudorel Toader.

O altă hotărâre aprobată de Guvern vizează "transmiterea unui număr de 20 imobile, din administrarea MJ în administrarea curţilor de apel şi a tribunalelor", a mai arătat ministrul.

De asemenea, Executivul a adoptat o OUG referitoare la completarea art. 67 din Legea nr. 317/2004 privind CSM, pentru asigurarea interimatului conducerii Inspecţiei Judiciare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray