2019-10-23 14:12

Toader: Nu am "negociat" demnitatea de ministru al Justiţiei

 |  08:51
Toader: Nu am "negociat" demnitatea de ministru al Justiţiei

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader precizează, într-o postare pe Facebook, că nu a "negociat" demnitatea de ministru cu reprezentaţii PNL sau din altă formaţiune politică.

"Nu am"negociat" demnitatea de ministru al justiţiei cu reprezentaţii PNL sau din altă formaţiune politică", scrie Toader.

El explică faptul că în toamna anului 2016 a declinat propunerea primită, în mod repetat, de la conducerea partidului, de a candida pentru un post de deputat sau senator.

"Îmi era oferită prima poziţie pe lista de candidaţi, de la deputaţi sau senatori, din Iaşi sau din Vrancea. Am acceptat propunerea primită din partea alianţei de guvernare, de a prelua portofoliul de la Ministerul Justiţiei!", îşi încheie ministrul postarea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-03Parerea ta...

"" DEMNITATEA DE MINISTRU''
03 Ian 2019

Care demnitate ? Atunci când distrugi sistemul judiciar la ordinele venite de la un condamnat penal ca draKnea MAI AI DEMNITATE. ???????? ATUNCI CAND NU-TI RESPECTI PROPRIA SEMNATURA DATA PE H 2 DIN 2012 A CCR CARE PREVEDE CA REZOLUTIILE P.E. SI RAPORTUL MCV SUNT OBLIGATORII DE PUS IN PRACTICA MAI AI DEMNITATE ???????? ATUNCI CAND SFIDEZI ACORDURILE SEMNATE DE ROMANIA CU U.E MAI AI DEMNITATE ??????? ATUNCI CAND NU RESPECTI RAPORTUL GRECO SI COMISIA DE LA VENETIA. MAI AI DEMNITATE. ???????. CAND PRIMESTI PENSIE SPECIALA CUMULATA CU SALARIUL TOTALIZAND PESTE 50000 LEI LUNAR MAI AI DEMNITATE. ??????? SA-TI FIE RUSINE SLUGOI AL MAFIEI PSD.
ANONIM
03 Ian 2019

Dar cine are demnitate dintre toti acesti politruci?Toti sunt hoti ,mincinosi si fara demnitate in frunte cu molaul palmier
@ ,,DEMNITATE DE MINISTRU ''
03 Ian 2019

Dar demnitatea de sef de stat vandut strainilor ,dar demnitatea de partid de opozitie fara niciun principiu ,fara nici o valoare doar bun de isterii si minciuni la,, inalta poarta''Dar demnitatea unei babe comuniste care in loc sa construiasca ,darama si merge cu minciuni la Merkel ( ma refer la baba cea scarboasa Makoveica ,la japitzele Orban ,Sasalaul , Catzu )etc etc Opozitie care demoleaza si care nu are nicio valoare Arata mi un singur om de la opozitie care are calitati umane Cine ?Ciolosvecul ,un maimutzoi scarbos si mincinos vandut strainilor?,Turcan si ea o scarba mincinoasa si reaSingfidomul vostru un oportunist si lingau ?hai lasane !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray