2019-10-18 21:45

Toader, reacţie la declaraţia lui Iohannis privind "SUPERMINISTRUL": A zis bine!

 |  15:43
Toader, reacţie la declaraţia lui Iohannis privind "SUPERMINISTRUL": A zis bine!

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a răspuns, joi, declaraţiilor preşedintelui Klaus Iohannis potrivit cărora nu trebuie să existe un "superministru" care să îi dicteze şefului statului ce să facă, comentând că Iohannis "a zis bine".

Întrebat de declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis potrivit căreia "nu putem să avem un superministru care dictează preşedintelui ce să facă", Tudorel Toader a răspuns: "A zis bine!", potrivit Mediafax.

"Dacă citim motivarea, se pune întrebarea: care mai este statutul procurorilor în România? După această decizie mai sunt procurorii independenţi, aşa cum ni-i dorim ca să fie eficienţi, de exemplu, în lupta anticorupţie? Sau sunt duşi procurorii mai degrabă în subordinea ministrului justiţiei decât sub autoritatea ministrului justiţiei, aşa cum scrie în Constituţie? Este o întrebare la care trebuie să răspundem. O altă întrebare care, evident, se pune în acelaşi context: avem un nou superministru al justiţiei? Avem un nou super-ministru al justiţiei care decide şi Preşedintele execută?! Fără să se ţină seama de avizul CSM?", a declarat, marţi, şeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-14Parerea ta...

LEVST.
14 Iun 2018

vorba lu' Blaga :'"Sa-i f...a, p--a lui Moise" pe amandoi, amandoi sunt doua jeguri ultraamputite ale umanitatii, nu au nici cel mai redus interes in binele comunitatii, totul este pentru interes personal sau de grup mafiotic pe care il conduc, sau din care fac parte...Daca se va schimba ceva si in Romania, aceste gunoaie vor fi executate in public( legal) iar istoria ii va consemna ca nulitati cu inclinatii genocidale...
LEVST..
14 Iun 2018

si ca sa nu mai umblam cu generalitati, iata un exemplu f. recent in care cele 2 caricaturi de mai sus NU si-au facut datoria: este vorba de cazul lui valet-lacheu dormean, care a plecat in Rusia, desi ME i-a spus sa nu se duca...milogul-tudurel ar fi trebuit sa-l sanctioneze pe linie ministeriala( mai ales daca intreg-chiar partial- costul intregului sejur a fost suportat de stat), iar bovina Sibiului ar fi trebuit ca la modul expres sa ceara un raport al ME si sa sanctioneze situatia...dar ce asteptari poti avea de la un musuroi de kkt care -la varf- are un maldar de grasime ranceda si oase putrede, cand el insusi doar ce a declarat-o pe docila , pm,a cu "inalta tradere de tara:, iar peste cateva zile se intalneste cu ea, pentru trebuiri oficiale, inseamna ca si el este parte a complotului respectiv...
BELINO
14 Iun 2018

HA , HA , FAC MISTO , PE BANI MOSTRI . TRAIASCA MINARIILE LUI VILCOV SI STANESCU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray