2019-12-16 06:34

Toată conducerea PNL s-a strâns sâmbătă la Iaşi. Discurs al preşedintelui Iohannis

 |  11:20
Toată conducerea PNL s-a strâns sâmbătă la Iaşi. Discurs al preşedintelui Iohannis

Sute de persoane participă sâmbătă la Iaşi, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Est. La eveniment este prezent şi preşedintele Klaus Iohannis, care va ţine un discurs.

Adunarea liberarilor a început la ora 11.00 la Centrul de Evenimente Agora din Iaşi.

La reuniune sunt aşteptaţi să participe circa 1.600 de membri şi simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.

Klaus Iohannis se află la Iaşi încă de vineri, el vizitând, împreună cu soţia sa, Palatul Culturii din municipiul

Printre cei care vor mai lua cuvântul se numără preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedinţii PNL Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Iulian Dumitrescu, preşedintele Ligii Aleşilor Locali PNL şi preşedinte PNL Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreşedintele PNL Ioan Bălan şi preşedintele PNL Iaşi, Costel Alexe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-05Parerea ta...

ANONIM
06 Oct 2019

Poza este facuta in menajeria Pnl sau pdl...cum de lipseste babuina ???
Doresc sa comentezMAI VECHI...

IOHANNIS, DRAGNEA, cărțile și lovitura de stat Trăim într-o lume care s-a întors cu susul în jos și parcă tot ne e greu să credem, atât de rapide și de șocante sunt transformările care se petrec, practic, de la o zi la alta. Pe vremuri, un film ajuns celebru făcea furori cu titlul „O lume, nebună, nebună, nebună”, acum, realitatea nu are nevoie de nici un alt titlu ca să îți taie cheful de filme, „epuizați” cum suntem de bombardamentul mediatic continuu
23 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray