2019-08-19 15:12

Tomac, despre Rovana Plumb: Îndrăzneşte să crezi că ştie de ce este MINISTRU

 |  20:46
Tomac, despre Rovana Plumb: Îndrăzneşte să crezi că ştie de ce este MINISTRU

Eugen Tomac o atacă pe Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, despre care spune că nu ştie de ce este ministru şi, ocupată cu statul paralel, nu i-a putut da detalii la o interpelare legată de investiţiile europene în spitalele din ţară.

"Îndrăzneşte să crezi că Rovana Plumb ştie de ce este ministru! Deşi sunt la guvernare din mai 2012, zi de zi, oamenii acestei puteri toxice îşi inventează adversari interni sau externi, care nu le permit lor, înţelepţilor, să guverneze. Incompetenţa, în cazul lor, atinge cote maxime. Celebrul program de guvernare, garantat de Dragnea, minţea o ţară întreagă despre cum se vor construi spitale şi şcoli. Mai mult, îşi asumau pe zile, luni şi ani chiar şi un calendar al implementării marilor realizări îndrăzneţe. Am dorit să ştiu, de exemplu, cu ce se laudă acest Guvern la capitolul “Fonduri europene”. Mai exact, câţi bani au fost atraşi de la Bruxelles pentru construirea de spitale în 2017. Răspunsul pe care l-am primit este o poză reprezentativă a incompetenţei acestei guvernări. Ministereasa Plumb, preocupată mai degrabă de combaterea statului paralel, pe modelul “luptă şi dă-i, şi dă-i şi luptă”, m-a anunţat senin că nu ştie. Scrisoarea de răspuns o puteţi lectura în poza alăturată", scrie Eugen Tomac, preşedintele PMP, pe Facebook.

Acesta a ataşat şi răspunsul pe care l-a primit la interpelare din partea ministrului Rovana Plumb.

"Referitor la interpelarea dumneavoastră, având ca obiect <>, vă aducem la cunoştinţă faptul că aceste proiecte sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional şi în conformitate cu prevederile hotărârii Guvernului nr.52/ 2018 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Fondurilor Europene, obiectivul interpelării nu intră în sfera noastră de competenţă. Menţionăm faptul că Programul Operaţional Regional este gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. În speranţa că informaţiile furrnizate vă sunt utile, vă asigurăm stimate domnule deputat de sprijinul nostru şi totodată vă stăm la dispoziţie pentru eventual informaţii suplimentare", se arată în răspunsul din 8 martie, semnat de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb şi prezentat sâmbătă de Eugen Tomac pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-30Parerea ta...

LEVST.
30 Iun 2018

"... îşi inventează adversari interni sau externi..."___-----____ aia cap de plumb si asta tolomac... ca el este cel care vrea 10 ani de ocna pentru "anti-romanism", ce patriot trebuie sa fie acest tolomac...Adica furi un MIliard, primest 5 ani, executi 10 luni, iar el vrea 10 ani pentru inventii, ca acest "anti-romanism" este chiar o inventie...Nimic insa impotriva ANTIROMANISMULUI PRACTIC, adica a conducerilor tarii, trecute si prezenta, care chiar distrug si Romania ca tara si stat si natia romana si romanismul...Nu zice nimic pentru ca el si cei ca el, sunt parte a acestei diabolice masinarii..
LEVST.
30 Iun 2018

daca chiar ar exista un dumnezeu la care dreptatea sa fie masura lucrurilor, cel putin 5-6 mii de indivizi( si toti din conducerile tarii, trecute si prezenta) ar fi trazniti pe loc, sau facuti stane de piatra...Tocmai pentru ca nu exista , nu se intampla acest lucru, politicienii si-au dat mana cu popimea, ca " cu a ei putere, sa mentina-n lanturi" (cu a ei putere, adica cu religia) , si toti MINT cu cea mai mare nerusinare, despre puterea divina si "obligatia" poporului de a " a fi ascultator si supus", etc.,etc.IN schimb natiile atee( Norvegia, etc. Uruguay- ca si republica- s.a.m.d. traiesc Raiul PE pamant, in timp ce Romania este afundata si mai adanc, in iad...)
LEVST.
01 Iul 2018

iar popimea -explicit sau nu- marseaza pe antioccidentalism, desi chiar ei sunt parte a imensului fariseism romanesc...Iata cum:este probabil ca in Romaniaa circula mai multe masini occidentale decat autohtone, si inca de mana a 2-a sau a saptea( mai corect), pentru ca tot sunt mai bune ca daciile noi...IN Romania se fumeaza tigari occidentale (Kent, etc.) iar ca sa te dai grande, la o petrecere, etc., aduci bauturi occidentale si chiar mancare , nu mai vorbim de muzica si filme...In sfarsit, chiar si "hrana cea de toate zilele"-in cantitati imense- (uneori falsificata) este tot de import...La fel, rar popa cu dacie, deobicei au Audi, Mercedes sau WW, etc., rar copil de popa care sa nu fie medic sau farmacist, desi -altfel- ei spumega impotriva vaccinurilor si a diverselor tratamente, dar -discret- cand se imbolnavesc, se duc la Viena, in Germania, la cele mai bune-si scumpe- clinici,etc...Deci mai toata popime , cuplata pe anumite sectiuni politice, fac spume impotriva occidentului, dar pe sub patrafir se infunda doar cu produse occidentale...Mai mare fariseism ca cel romanesc , nici ca se poate...
ANONIM
01 Iul 2018

acest individ este si el alogen Ucraina este patria sa Aici a venit sa fure Dar apropo el cu Basescu lui au guvernat 10 ani Ce au facut ei Au inchis spitale si au furat la greu
ANONIM
01 Iul 2018

PAROASA ASTA CU FRUNTE DE DOUA DEGETE AVEA GIPAN , INSCRIS PE BULGARIA . SI ERA IN CURTEA EI . A FOST MAGAZIONERA PE LA ARCOM
ANONIM
01 Iul 2018

ma ta ce a fost ?Stoarfa pe centura?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray