2019-05-26 20:37


Tomac: Dragnea şi Iordache, revocaţi de la şefia Camerei Deputaţilor. Avem, în sfârşit, documentul oficial

 |  16:08
Tomac: Dragnea şi Iordache, revocaţi de la şefia Camerei Deputaţilor. Avem, în sfârşit, documentul oficial

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că Liviu Dragnea şi Florin Iordache sunt oficial revocaţi de la şefia Camerei Deputaţilor şi că stenograma şedinţei din 5 decembrie a plenului stă mărturie.

"Dragnea şi Iordache, oficial revocaţi de la şefia Camerei Deputaţilor. Avem, în sfârşit, documentul oficial care atestă revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi a lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte al aceluiaşi for. Când toată lumea e preocupată de întâmpinarea Anului Nou, pe site-ul Camerei Deputaţilor a fost publicată stenograma şedinţei din 5 decembrie, a acelei şedinţe la care noi, Opoziţia unită, am votat în plen debarcarea celor doi. Vorbim despre un înscris oficial care produce efecte juridice ce nu pot fi ignorate nici măcar de actuala putere abuzivă. În concluzie, le cer lui Liviu Dragnea şi lui Florin Iordache să părăsească funcţiile pe care nu mai au dreptul să le ocupe", a scris Tomac pe Facebook.

El a adăugat că deputaţii trebuie să aleagă în viitoarea sesiune o nouă conducere, care "să readucă democraţia în Parlament".

În şedinţa Camerei Deputaţilor din 5 decembrie, Opoziţia a solicitat introducerea pe ordinea de zi a plenului a două hotărâri care prevedeau revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi a vicepreşedintelui Florin Iordache.

Iordache, cel care conducea şedinţa, a refuzat să supună votului această solicitare pe motiv că este neregulamentară, iar deputatul PNL Marilen Pirtea, vicepreşedinte al Camerei, a preluat conducerea şedinţei şi a supus la vot mai multe propuneri de la tribuna Camerei Deputaţilor.

După o pauză de consultări de 20 de minute, deputaţii au reluat şedinţa de plen, iar primul vorbitor care a mers la tribună a fost liberalul Marilen Pirtea. Potrivit lui Pirtea, revocarea celor doi a fost votată de plen. Iordache i-a atras atenţia că nu el conduce şedinţa şi l-a invitat să ia loc în sală.

După mai multe dezbateri şi pauze de consultări, şedinţa a fost suspendată de Iordache.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-30

TAGURI: tomac, dragnea, iordache, document,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Dec 2018

Daca am ajuns sa ne sperie o japita venita din rusia apai rau am ajuns
ANONIM
31 Dec 2018

Doar revocati din functie nu reprezinta nimic. Arestati si condamnati pentru distrugerea statului de drept , a economiei , sanatatii , invatamintului , este SOLUTIA SALVARII ROMANIEI DE DICTATURA HOTILOR SI ANALFABETILOR.
CACIALMA!
01 Ian 2019

Căcăcioși protestatarii care i-au dat JOS! Cum după 29 de minute de consultări, tot pițigoiul să preia hățurile, ”suspendând” ședința ca unul care mai este în funcție? Păi, nene, NU EXISTĂ OAMENI DE ORDINE, RECTE MILIȚIENI SAU JANDARMI CARE SĂ-I SCOATĂ PE TURBULENȚII POLITICI DE CARE-OR FI?! SAU EI SUNT DE NE-ATINS?!
Random imageUltimele stiri


STARBAG