2019-08-19 04:38

Tomac: Nu cred că Victor Ciorbea va avea demnitatea necesară pentru a sesiza CCR

 |  13:05
Tomac: Nu cred că Victor Ciorbea va avea demnitatea necesară pentru a sesiza CCR

​Avocatul Poporului Victor Ciorbea nu va avea demnitatea necesară pentru a sesiza CCR asupra OUG privind legile justiţiei, a declarat la RFI preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a anunţat că în perioada 17-30 octombrie se află în SUA, într-un concediu programat de acum şase luni, iar petiţiile privind OUG pe legile justiţiei sunt analizate şi apoi va fi luată o decizie.

„Aşa cum nu a făcut până în prezent nici un fel de sesizare la CCR pe chestiuni la fel de importante, nu cred că după ce Dragnea i-a mărit pensia, va avea demnitatea necesară în a-şi exercita atribuţiile ce-i revin în calitate de Avocat al Poporului”, a declarat Tomac.

În opinia liderului PMP, „această instituţie a fost confiscată politic total".

"Domnul Ciorbea este decredibilizat din punct de vedere profesional şi a compromis această instituţie şi în alte cazuri, când trebuia să-şi facă datoria. Nu cred că va duce mai departe acest demers, chiar dacă CSM-ul va cere Avocatului Poporului să conteste la CCR această Ordonanţă”, a precizat Tomac.

Parchetul General a cerut, miercuri, Avocatul Poporului să analizeze posibilitatea sesizării Curţii Constituţionale a României (CCR) cu privire la aspecte de neconstituţionalitate conţinute de articolul VII din OUG 92 referitor la menţinerea în funcţie a procurorilor. Solicitări similare au depus şi PNL şi USR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-18Parerea ta...

ANONIM
18 Oct 2018

CIORBEA RAMANE CEEA CEA FOST TOATA VIATA UN SOBOLAN, UN MANCATOR DE KKT, ETC
ANONIM
18 Oct 2018

Ciorbea este un adevarat profesionist un mare caracter!
@BOU DE ANONIM
18 Oct 2018

Este avocat al poporului ales democratic Ce ai vrea sa l conduceti si pe el. Iohanus sa si vada de atributiile sale pentru ca statul pe care il adora ,stat paralel ,este pe duca Sandramaua se prabuseste si o sa va prinda sub ea Nazisti dementiSi apropo ,pisatul este al vostru ,Va caracterizeaza ,siponeii roz cu zvastica si drogurile si toata destrabalarea Sunteti cu spiralele lui guru care va sfredeleste curu
ăSTA DE-L IUBEșTI
18 Oct 2018

pe CIORBEA! IA-L DRACULUI LA TINE, ACASĂ...PENSIONAR REEDUCAT, SPĂLAT PE CREIER!
@ANONIMUL PLATIT DE MAFIA PSD.
18 Oct 2018

Ial pe ciorbea si baga-l in p....da matii sau du- matii sa mai faca un animal analfabet , sa aiba psd electorat . Ciumati rosii si nespalati de bolsevism. Te f...t in gât lichea bolsevica.
COADA DRACULUI
18 Oct 2018

STRIMB TRADATOR , REBUTAT DIN NASTERE SI BLESTEMAT DE POPOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray