2020-07-04 03:21

Trădare în PSD: Un lider al partidului a votat pentru căderea guvernului Dăncilă

 |  13:42
Trădare în PSD: Un lider al partidului a votat pentru căderea guvernului Dăncilă

Situația este extrem de tensionată în Parlament! Atât cei de la PSD, cât și cei din opoziție susțin că au câștigat la votul pentru moțiunea de cenzură.

Liberalii susțin că vor avea 10 voturi pentru, în timp ce social-democrații arată că nu se va îndeplini numărul necesar de voturi.

Opozitia a mai primit joi un vot pentru demiterea Guvernului: liderul tineretului PSD, Gabriel Petrea, a votat la vedere pentru motiunea de cenzura. Este al doilea vot in plus fata de lista celor 237 de semnatari, celalalt venind de la minoritati. Pe de alta parte, lipsesc doi semnatari.

Deputatul ex-PSD Mihăiță Găină, finul lui Petre Daea, ministrul PSD al Agriculturii si despre care fostul sau sef judetean spunea ca i-a zis ca nu o sa voteze motiunea de cenzura, nu doar ca a votat joi in plen dar a si aratat bilele: pentru demiterea Guvernului.

De asemenea, Firczak Iulius Marian, Longher Victoria si Varujan Pambuccian, deputati de la minoritati care nu au semnat textul motiunii, au votat dar nu au aratat bilele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz