2020-08-10 03:10

Traian Băsescu a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria şi a Zilei Marinei Române

 |  11:13
Traian Băsescu a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria şi a Zilei Marinei Române

Președintele Traian Băsescu a transmis vineri un mesaj de felicitare tuturor românilor care își aniversează onomastica de Sfânta Maria, precum şi comunității navale românești, cu ocazia Zilei Marinei Române. Şeful statului a afirmat că se cuvine să aducem „un pios omagiu” tuturor celor care și-au dedicat viața acestei profesii.

"Ziua de 15 august este o zi cu dublă semnificație pentru poporul român, prăznuim „Adormirea Maicii Domnului” și, în același timp, serbăm Ziua Marinei Române. În primul rând, le transmit tuturor românilor care își sărbătoresc astăzi ziua onomastică gândurile mele bune însoțite de cele mai calde urări de sănătate și împliniri alături de cei dragi!", a precizat preşedintele Traian Băsescu, potrivit unui comunicat de presă transmis de Administraţia Prezidenţială.

Șeful statului a susţinut că se cuvine să aduce un pios omagiu tuturor celor care şi-au dedicat viaţa în domeniile cu specific naval.

"În semn de prețuire și respect pentru înaintași, se cuvine ca, acum, la ceas aniversar și comemorativ, să aducem un pios omagiu tuturor celor care și-au dedicat viața acestei profesii și care s-au jertfit pentru gloria pavilionului tricolor. Cu prilejul Zilei Marinei Române, doresc, totodată, să le transmit tuturor celor care profesează în domeniile cu specific naval sau sunt alături de aceștia, familiilor lor, multă sănătate, bucurii și realizări în activitatea viitoare. Protectoarea marinarilor români, Sfânta Fecioară Maria, să vă însoțească și să vă ocrotească, oriunde veți fi! La mulți ani și bun cart înainte!", a afirmat preşedintele Traian Băsescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz