2020-08-13 05:25

Traian Băsescu: Afirmaţiile lui Kovesi sunt mincinoase. Pun presiune pe CCR

 |  07:11
Traian Băsescu: Afirmaţiile lui Kovesi sunt mincinoase. Pun presiune pe CCR

Traian Băsescu a declarat marţi seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că afirmațiile procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, referitoare la infracţiunea de abuz în serviciu sunt "mincinoase", "propagandistice" și de natură a pune o presiune "incorectă" pe CCR.

"Este o afirmație propagandistică și mincinoasă. E dincolo de orice limită să faci asemenea observații sau să încerci să intimidezi Curtea Constituțională spunând că se închid 865 de dosare. (...) Unii au o plăcere sadică să pună cătușe. Din această plăcere, îi vezi pe unii la televizor — unii, unele — când vorbesc de cătușe, li se zdruncină tot trupul de bucurie. Ca să fie abuz în serviciu, trebuie să fie intenție, trebuie să fie încălcarea legii, trebuie să fie folos necuvenit. Dacă astea 865 de dosare de care spune doamna Kovesi au în interiorul lor intenție, încălcarea legii și folos necuvenit este abuz în serviciu. Deci dacă procurorii le-au făcut bine, nu se închide niciun dosar. Asta este presiune incorectă pe Curtea Constituțională", a precizat Traian Băsescu.

În ceea ce priveşte teoriile că ar avea un interes în dezincriminarea abuzului în serviciu astfel încât Elena Udrea să scape de astfel de acuzații, Traian Băsescu a spus că Udrea se confruntă cu alte acuzații. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-11Parerea ta...

TILICA
11 Mai 2016

CE VA ZICE PIRATU CAND VA FI LUAT LA ROST IN MOD SERIOS DE FLOTA PRADUITA. ACUM EL ESTE SEFUL PETROLIERELOR TRANSFORMATE IN PLATFORME INDUSTRIALE DE RAFINARE CARE SE PLIMBA IN APELE INTERNATIONALE FACAND CONTRABANDA CU PRODUSE PROLIERE RAFINATE PE ACESTE PLATFORME.
ANONIM
11 Mai 2016

HOTUL STRIGA HOTII...ESTE UIN PROVERB ROMANESC....MAI BINE SA VA UITATI IN CURTEA NOASTRA SI APOI IN CURTEA DNA SI A ALTORA...DOMNULE FOST ...SUNTETI IN ULTIMUL TIMP MAI MULT LA TELEVIZIUNI SI IN MEDIA CU DECLARATII IN LOC SA VA INGRIJITI DE NEPOATE....CRED CA AR FI MAI BINE SA FACETI ACEST LUCRU...NE-AM CAM SATURAT DE "GULGUTELE 'DVS.
CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2016

CHIAR ASA...CINE A INCEPUT CU AFACERILE IN PANAMA????....MAI TINETI MINTE CU VAPOARELE VANDUTE PE UN DOLAR LA COMPANII DIN PANAMA?.....SA TRAITI BINE.....DUPA CE LE LUAU CU UN DOLAR DE LA PETROMIN..LE AMANETAU LA BANCI PE MILIOANE DE DOLARI....SCOTEAU BANII CASH IN BANCI DIN JAPONIA...CIPRU...ELVETIA....SI VAPOARELE SE PIERDEAU....VREO 300DE VAPOARE S-AU PIERDUT PRIN PANAMA....IAR BANII....LA MARELE LYCURICI.....CARE L-A FACUT PE QIOMBETELE PRESEDINTE...IN DEMOCRATIA ORIGINALA DE SUB CARPATI...CATE SUTE DE MILIOANE DE EURO AI FURAT MAI QIOMBETE?MAI STIE CINEVA?..CE CAUTAU MARMOTELE TALE PRIN DUBAI SI PRIN PARIS CU GEAMANTANELE DE SPAGI MILIOANE DE EURO CASH?
MOARTE TRĂDĂTORILOR!
12 Mai 2016

SCÎRNĂVIE ĂSTA, VÎNZĂTOR DE ȚARĂ ȘI POPOR, CRIMINAL DE CEA MAI ABJECTĂ FACTURĂ, TREBUIE, URGENT, GĂBJIT ȘI, ÎMPREUNĂ CU GAȘCA-I: FRATE-SU, BOC, BLAGA, UDREA, COCOȘ...ETC, SĂ FIE ATÎRNAT DE FELINAR PT. CRIMA DE ÎNALTĂ TRĂDARE PRIN DESTRUCTURAREA STATULUI, DISTRUGEREA ECONOMIEI ȘI GENOCID COMIS ASUPRA PROPRIULUI POPOR PRIN ÎNFOMETARE ȘI MIZERIE GENERALĂ! TRĂIASCĂ ROMÎNIA ȘI POPORUL ROMĂN!
ADEVĂRAT TRĂDĂTOR.
12 Mai 2016

ÎNTR-ADEVĂR, GUNOIUL ĂSTA GENETIC, GOLAN ORDINAR CARE A VÎNDUT ȚARA, TREBUIE ÎMPUȘCAT!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz