2020-02-22 13:43

Traian Băsescu: Am o nepoţică, mai vin doi nepoţei. Am treabă, obiectivul meu nu e de a deveni prim-ministru

 |  07:50
Traian Băsescu: Am o nepoţică, mai vin doi nepoţei. Am treabă, obiectivul meu nu e de a deveni prim-ministru

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că obiectivul său nu este de a deveni prim-ministru, chiar dacă Elena Udrea ar câştiga alegerile prezidenţiale. Şeful statului a ţinut să precizeze că are o nepoţică „şi încă doi nepoţei vin”, fapt ce înseamnă că „are treabă”.

"Vă previn, am o nepoţică şi încă doi nepoţei vin. (asta înseamnă, n.r.) că am treabă, o să mă ocup la partid, să-i ajut, dar asta e o treabă pentru alţii, funcţia de prim-ministru, chiar dacă aş fi cel mai bun prim-ministru pe care îl poate da clasa politică, v-am mai spus. (...) Poate că a trecut vremea mea pentru astfel de funcţii. Obiectivul meu nu este să devin prim-ministru. Va trebuie cel care câştigă alegerile prezidenţiale să-şi găsească un prim-ministru capabil să înţeleagă care sunt priorităţile ţării şi ce trebuie făcut ca acele priorităţi să fie atinse", a susţinut preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului şi-a arătat convingerea că Elena Udrea "va primi destul de votul de multe voturi de la PDL".

"Sper ca PMP să ia un procent mai mare, candidatul PMP decât a luat la europarlamentare PMP-ul, pentru că altfel probabil toată ura intelighenţiei româneşti se va revarsa pe acest partid şi pe candidat", a precizat preşedintele Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-21Parerea ta...

SOBOLANUL UDREA
22 Aug 2014

Domnu' marinaru ati fi avand treaba, dar de ce ne lasati "mostenire" o carpa, pardon o golanca din zona centurii Buzaului?!Asa de putin va iubiti tara incat sa va dedati la chestiuni golanesti? Vad ca aveti familie si nepoata frumoasa! Chiar nu va ganditi macar la sufletul sotiei si urmasilor, care de nevoie se pozeaza cu prostituata politicii?! Rusinica dle presedinte.Pacat ca nu v-ati iubit tara in mandat si nici nu aveti de gand,dupa...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine