2020-08-10 22:15

Traian Băsescu anunță CRIZĂ politică: ”Primul guvern o să CADĂ!”

 |  19:43
Traian Băsescu anunță CRIZĂ politică: ”Primul guvern o să CADĂ!”

Traian Băsescu a declarat că va urma o criză politică în România și a anticipat că primul guvern propus de Klaus Iohannis va cădea, iar cel de-al doilea nu va fi discutat de Parlament.

"Urmează o criză politică mai mult decât previzibilă, cred că primul guvern o să cadă, iar al doilea n-o să fie discutat de Parlament. Nu trebuia să intrăm în acest impas, că ne-am băgat singuri.

Greu de spus cum vom ieși, deși, făcând o analiză, dacă tot insistă atât de mult PNL-ul pentru alegeri anticipate, nu văd de ce PSD-ul n-ar fi de acord să le facă simultan cu localele, pentru că o asemenea situație ajută cel mai mult PSD-ul.

PSD își mobilizează cel mai bine activul cu ocazia alegerilor locale, când au și cei mai mulți primari, și cei mai mulți consilieri. Deci ar putea să profite de mobilizarea pe care o dau politicienii pentru alegerile locale. Președintele poate să dea mandat repetat aceleiași persoane, deci nu se justifică o sesizare la CCR. În tot cazul, Orban nu va primi un vot de încredere în Parlament acum", a declarat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Feb 2020

uite o prevestire pentru Qiorul......la anticipate PMP si alte pseudo-partide penibile o sa ia sub 5% adica bye bye din peisaj In loc sa moara de grija altuia ar trebui sa se uite in oglinda cu singurul oki pe care-l are
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz