2019-12-14 05:29

Traian Băsescu asigură SRI că nu va folosi informaţiile primite în bătălia politică

 |  15:30
Traian Băsescu asigură SRI că nu va folosi informaţiile primite în bătălia politică

Preşedintele Traian Băsescu i-a asigurat pe reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii că deşi a beneficiat în cei aproape 10 ani de mandat de un “volum enorm” de informaţii, nu le va utiliza în bătălia politică la finalul mandatul de şef al statului.

"La sfârşitul cuvântului meu, i-am asigurat că, deşi în cei aproape zece ani am beneficiat de un volum enorm de informaţii, i-am asigurat că niciodată, după ce voi pleca din funcţie, nu voi utiliza informaţiile primite de la ei în bătălia politică”, a afirmat şeful statului, Traian Băsescu.

Preşedintele ţării a mai spus la bilanţul Serviciului Român de Informaţii că ANAF-ul trebuie depolitizat, pentru a exista mai mulţi bani la bugetul de stat.

"Ne plângem că nu adunăm veniturile prognozate, deşi economia creşte. Depolitizaţi ANAF-ul şi în câţiva ani veţi avea veniturile la bugetul de stat, este mesajul meu către politicieni. De la centru, până la şefii judeţeni ai ANAF-ului. Lăsaţi profesioniştii să lucreze", a susţinut preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a ţinut să precizeze că nu spune acest lucru doar acum, ci l-e repetat şi în timpul Guvernelor Tăriceanu şi Boc.

"Niciun partid nu a reuşit să reziste tentaţiei politizării, şi atunci, de bună seamă, fiind numiri politice la ANAF, unii vor fi protejaţi, alţii hăituiţi, pentru că politrucul vrea să îşi păstreze funcţia", a menţionat Traian Băsescu.

Preşedintele ţării le-a mulţumit reprezentanţilor SRI pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile, pentru profesionalismul lor, care prin atitudine şi comportament, a fost transferat până la cel mai puţin important în funcţie dintre salariaţii acestei instituţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-03-26Parerea ta...

HAHAHA!
26 Mar 2014

Ce FATA are Basescu :)))) Zici ca i s-au incrucisat ochii, din pricina informatiilor, sau informarilor primite din partea SRI-lui (9000 parca, cu totul - si pentru el, si pentru guvern, sau alte institutii)!
IAR CIFRA IMENSA
26 Mar 2014

de 9000 de informari, date FARA NUMAR...si unora, si altora, arata - daca se mai indoia cineva - ca se AU LA MANA, unii pe altii, de-aici si traseismul politic, dezvaluirile facute pana la un punct si pana la o vreme, etc, ect...
ACUM, IMI DAU SEAMA
26 Mar 2014

cat isi bat joc legile impuse de subordonare, impuse si SRI-tilor: ii pune sa faca la rapoarte intr-o veselie, de nu se raceste tonnerul pe hartia (de raport) si pasta pixului pe (contra)semnatura, SI care nu foloseste la nimic, NIMANUI! In niciun caz romanului (romanilor) - Dovada - starea natiunii la ora actuala, (dupa 25 de ani), din orice punct de vedere, a-i privi-o AZI - 26 ale lunii martie, in anul de gratie 2014!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray