2020-02-17 12:35

Traian Băsescu: Categoric o susţin pe Elena Udrea în cursa pentru prezidenţiale

 |  21:28
Traian Băsescu: Categoric o susţin pe Elena Udrea în cursa pentru prezidenţiale

Candidatul Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, va fi susținut de președintele României, Traian Băsescu. Șeful statului a declarat că nu va susține un candidat independent.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că a decis o susţină pe Elena Udrea în competiţa pentru prezidenţiale, argumentând că a fost mereu un susţinător fără rezerve al  PMP: 

“Cred că aţi venit cu o întrebare minoră. Eu am fost un susţinător fără rezerve al PMP. Nu m-am dat în lături de la niciun fel de susţinere, asumându-mi acest partid nou. Categoric susţin candidatul la funcţia de preşedinte al acestui partid. A fost Cristian Diaconescu, l-am susţinut până a fost candidatul acestui partid. Categoric o voi susţine pe Elena Udrea pentru că este candidatul PMP la Preşedinţie. Eu am semnat pentru Diaconescu atâta timp cât a fost propunerea de candidat al PMP. Nu mă pot dezice”, a spus  preşedintele.

Apoi, acesta a făcut o referire şi la Cristian Diaconescu: “Nu pot să spun că voi susţine un candidat independent. Dacă domnul Diaconescu s-ar fi dus la Colegiul Director, cred ca ar fi fost o dezbatere corectă. Am un respect pentru Cristi, dar a avut o problemă de conştiinţă. Sunt documente în Camera Deputaţilor care au demonstrat că a fost la vot la suspendarea din 2007. El a spus că a fost plecat într-o deplasare”,  a susţinut Băsescu la B1 tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-20Parerea ta...

UDREA PRESEDINTE !
20 Aug 2014

" Alea iacta est "..." les jeux sont faits "...Traian Basescu a spus-o clar, fara putinta de interpretare : O sustin pe Elena Udrea si hotararea sa de a candida pentru fotoliul de la Cotroceni ! Hotararea fiind luata, ramane ca Elena Udrea sa se inhame incepand inca de maine la dificila munca de cutreierare a Romaniei si de atragere a electoratului din trei parti : nehotaratii care sunt cei mai multi, electoratul lui Basescu, sustinatorii proprii din PDL plus capacitarea propriilor activisti...gata : vacanta s-a terminat, se munceste ! Cine nu vrea sau nu e in stare, e liber sa paraseasca corabia!!!
ALI BADEA
21 Aug 2014

Oi-vei, madama plesh.koi, sustinuta de primul alcoolic ne-anonim al patriei, se vrea suprema vopsita a neamului ! Jenant!
CROCODILUL FLAMAND
21 Aug 2014

sistemul ticalosit si-a desemnat demonul sef;confirma spusele din popor si anume "DRACU E BLOND" Mai ramane tepusa de infipt in inima,ma ofer sa exorcizez ciuma de Pleshkoi cu coada de la mop(e din lemn)
DUS RECE GOLANCEI !
21 Aug 2014

Romanii, formati in mare parte din intelectuali, nu votează o cârpă. Zoaiele nu ne reprezintă, valabil si pt presedintele României, care amesteca afacerile tarii cu golanii si tiganii. NU GOLANILOR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine