2019-09-21 12:42

Traian Băsescu: Categoric o susţin pe Elena Udrea în cursa pentru prezidenţiale

 |  21:28
Traian Băsescu: Categoric o susţin pe Elena Udrea în cursa pentru prezidenţiale

Candidatul Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, va fi susținut de președintele României, Traian Băsescu. Șeful statului a declarat că nu va susține un candidat independent.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că a decis o susţină pe Elena Udrea în competiţa pentru prezidenţiale, argumentând că a fost mereu un susţinător fără rezerve al  PMP: 

“Cred că aţi venit cu o întrebare minoră. Eu am fost un susţinător fără rezerve al PMP. Nu m-am dat în lături de la niciun fel de susţinere, asumându-mi acest partid nou. Categoric susţin candidatul la funcţia de preşedinte al acestui partid. A fost Cristian Diaconescu, l-am susţinut până a fost candidatul acestui partid. Categoric o voi susţine pe Elena Udrea pentru că este candidatul PMP la Preşedinţie. Eu am semnat pentru Diaconescu atâta timp cât a fost propunerea de candidat al PMP. Nu mă pot dezice”, a spus  preşedintele.

Apoi, acesta a făcut o referire şi la Cristian Diaconescu: “Nu pot să spun că voi susţine un candidat independent. Dacă domnul Diaconescu s-ar fi dus la Colegiul Director, cred ca ar fi fost o dezbatere corectă. Am un respect pentru Cristi, dar a avut o problemă de conştiinţă. Sunt documente în Camera Deputaţilor care au demonstrat că a fost la vot la suspendarea din 2007. El a spus că a fost plecat într-o deplasare”,  a susţinut Băsescu la B1 tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-20Parerea ta...

UDREA PRESEDINTE !
20 Aug 2014

" Alea iacta est "..." les jeux sont faits "...Traian Basescu a spus-o clar, fara putinta de interpretare : O sustin pe Elena Udrea si hotararea sa de a candida pentru fotoliul de la Cotroceni ! Hotararea fiind luata, ramane ca Elena Udrea sa se inhame incepand inca de maine la dificila munca de cutreierare a Romaniei si de atragere a electoratului din trei parti : nehotaratii care sunt cei mai multi, electoratul lui Basescu, sustinatorii proprii din PDL plus capacitarea propriilor activisti...gata : vacanta s-a terminat, se munceste ! Cine nu vrea sau nu e in stare, e liber sa paraseasca corabia!!!
ALI BADEA
21 Aug 2014

Oi-vei, madama plesh.koi, sustinuta de primul alcoolic ne-anonim al patriei, se vrea suprema vopsita a neamului ! Jenant!
CROCODILUL FLAMAND
21 Aug 2014

sistemul ticalosit si-a desemnat demonul sef;confirma spusele din popor si anume "DRACU E BLOND" Mai ramane tepusa de infipt in inima,ma ofer sa exorcizez ciuma de Pleshkoi cu coada de la mop(e din lemn)
DUS RECE GOLANCEI !
21 Aug 2014

Romanii, formati in mare parte din intelectuali, nu votează o cârpă. Zoaiele nu ne reprezintă, valabil si pt presedintele României, care amesteca afacerile tarii cu golanii si tiganii. NU GOLANILOR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray