2019-10-18 05:19

Traian Băsescu CERE ministrului Apărării să plece din GUVERN! Declarații incredibile ale fostului președinte

 |  15:27
Traian Băsescu CERE ministrului Apărării să plece din GUVERN! Declarații incredibile ale fostului președinte

Băsescu a spus că nu s-a gândit că cineva poate să facă declaraţii mai "dăunătoare" ţării decât ministrul Agriculturii, Petre Daea, iar asta confirmă încălcarea acordurilor dintre SUA şi Rusia, dar şi dintre NATO şi Rusia. Totodată, Băsescu afirmă că Mihai Fifor a alimentat propaganda rusă şi decredibilizează România şi SUA în faţa aliaţilor.

“Mihai Fifor, afară din guvern! N-am crezut că cineva poate face declaraţii mai dăunătoare ţării decât Petre Daea. Şi totuşi, alături de Daea, Mihai Fifor, ministrul Apărării, reuşeşte să facă cea mai ticaloasă şi greşită declaraţie post decembristă. El afirmă nici mai mult nici mai puţin că în baza militară de la Deveselu, România ar deţine rachete balistice. Confirmă astfel afirmaţiile făcute frecvent de Vladimir Putin, Serghei Lavrov, Serghei Şoigu şi mulţi alţi deminitari ruşi care încearcă să decredibilizeze realitatea că la Deveselu este instalat un sistem de apărare antirachetă defensiv şi nu un sistem ofensiv”, a scris Băsescu pe contul său de Facebook.

Băsescu susţine că afirmaţia lui Fifor confirmă încălcarea acordurilor dintre SUA şi Rusia, dar şi dintre NATO şi Rusia, catalogând declaraţia acestuia ca fiind “o prostie”.

“Mai mult decât atât, prin afirmaţia făcută, Mihai Fifor confirmă încălcarea gravă a acordurilor dintre SUA - Federaţia Rusă şi NATO -Federaţia Rusă, cu privire la reducerea armamentelor, acorduri aflate în vigoare. Cu certitudine afirmaţia lui Mihai Fifor este o prostie, rachetele de la Deveselu sunt rachete interceptoare defensive, fără potenţial explozibil şi care sunt menite să distrugă cinetic eventuale rachete balistice cu raza lungă şi medie de acţiune, lansate de Iran sau Coreea de Nord având ca ţintă teritorii ale statelor membre NATO”, a mai scris fostul preşedinte.

De asemenea, Băsescu spune că Mihai Fifor a alimentat propaganda rusă şi decredibilizează România şi SUA în faţa aliaţilor.

“Prin afirmaţia sa, Mihai Fifor a alimentat propaganda rusă care încearcă să găsească justificări pentru încălcarea acordurilor cu SUA şi NATO în vederea amplasării de armament în Crimea. Mai mult, afirmaţia lui Fifor are darul de a decredibiliza România şi SUA în faţa propriilor aliaţi, care ar putea crede că i-am dezinformat asupra instalaţiilor de la Deveselu. Mihai Fifor a devenit cel mai puternic aliat al Federaţiei Ruse în decredibilizarea deciziilor strategice ale României, SUA si NATO Eu nu pun mâna în foc că Mihai Fifor a făcut doar o gafă. Afară din Guvern, Mihai Fifor”, a conchis el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-01Parerea ta...

ANONIM
01 Aug 2018

Baga-te in sama. ce ai face altfel? Cu puta nu te mai poti juca, asa ca n-ai altceva de facut.
ANONIM
01 Aug 2018

Cate pahare de wischi ai consumat bai cotoarba chioara pana sa faci niste acuzatii tembele la adesa unui ministru Baragladina nebuna ,nU mai bea !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Aug 2018

cand te gandesti ca unul ca Basescu a condus Romania cu Udrea cracanata pe biroul de la Cotroceni ti se face greata......matrozule degeaba te bagi in seama ca nu mai pacalesti pe nimeni,stai acasa si lasa politica
INCOMPETENTA
01 Aug 2018

Ametitul asta de fifor a completat gala de analfabeti, agramati, incompetenti, neimformati si prosti guvernanti care au pus mana pe tara cu concursul votului dat de gunoaiele societatii.
BELEAUA
02 Aug 2018

beutura, vara, pe caldura torida, conduce la halucinatii grave … vezi pe acest sinistru bolnav care a "condus" romanika pe fundul gropii de unde se zbate, zadarnic, sa scape … Pe de alta parte, cine sa creada prostiile numitului fifor ??? servesc, doar, perfect, propagandei rusesti care se amuza pe seama belikosului prostovan !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray