2019-09-19 07:28

Traian Băsescu cere MOȚIUNE de cenzură de URGENȚĂ

 |  23:47
Traian Băsescu cere MOȚIUNE de cenzură de URGENȚĂ

Fostul preşedinte Traian Băsescu cere de urgenţă opoziţiei să se unească şi să depună moţiune de cenzură împotriva "guvernului marionetă Dăncilă" pentră actuala majoritate parlamentară PSD-ALDE "scufundă ţara în mod accelerat".

Această poziţie a lui Traian Băsescu vine la câteva ore după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat declanşarea procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.

”Opoziţia trebuie să încerce acum !

Opoziţia trebuie să înţeleagă un lucru elementar : fie că vorbim despre economie, despre justiţie, despre reprezentare la nivel UE, despre viaţa de zi cu zi a românilor, majoritatea PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat.

Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită, pentru îndedpărtarea de la putere a guvernului marionetă Dăncilă. Altfel, opoziţia este părtaşă la distrugerea României de către această adunătură de ticăloşi ai politicii autohtone.

Opoziţia trebuie să aibe conştiinţa împăcată că a încercat. 

PS - Ştiu că sunt mulţi „filosofi” care spun că n-ar fi momentul. Probabil, după ei, momentul potrivit este la Crăciun” scrie Traian Băsescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-24Parerea ta...

ANONIM
25 Oct 2018

Nu in mandatul domnului presedinte au crescut varsta de pensionare si stagiile de cotizare ?
@ ANONIM
25 Oct 2018

Au crescut in mandatul plagiatorului corupt ponta. Vechimea minima de la 10 la 15 ani si femeile nascute dupa '71 vor iesi la 65 de ani la pensie. Este mana criminala a mafiei psd care marind vechimea minima la 15 ani a vrut sa dea o lectiei diasporei pentru perderea prezidentialelor. Mafia psd UCIDE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray