2020-03-28 17:59

Traian Băsescu CERE reevaluarea MCV-ului pentru țara noastră

 |  22:09
Traian Băsescu CERE reevaluarea MCV-ului pentru țara noastră

Traian Basescu, fostul președinte al României, a afirmat că nicio țară nu ar trebui să se apuce de privatizări în lipsa unei justiții puternice din cauza riscului apariției actelor de corupție.

Băsescu a mai vorbit și de raportul MCV din 2019. Fostul președinte a cerut reevaluarea documentului, acuzând partidele politice că au adus informații false grupurilor politice din Parlamentul European. Băsescu mai spune și că unul din obiectivele sale din postura de europarlamentar este și acela al reevaluării României din punctul de vedere al Justiției.

Europarlamentarul Mișcării Populare a mai afirmat că în forul legislativ s-a discutat despre eliminarea noxelor din atmosferă până în 2050, avertizând despre riscurile pe care le presupune acest proces. Băsescu a oferit ca exemplu cazul minelor închise din Valea Jiului, care reprezintă din punctul său de vedere un dezastru ecologic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

UDREA-BICA COSTARICA
10 Feb 2020

individul asta mai are tupeu sa vorbeasca de justitie?nici in Somalia nu exista atata coruptie cata a generat el in 10 ani de regim ULTRA-MAFIOT Basescu..ptiuuuuuuuu drace piei Satana
BACIU
11 Feb 2020

Da dar are dreptate
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine