2020-08-13 05:54

Traian Băsescu, despre acuzaţiile Elenei Udrea la adresa lui Florian Coldea: Ştiam de ele, dar preşedintele nu are niciun mijloc de verificare

 |  13:34
Traian Băsescu, despre acuzaţiile Elenei Udrea la adresa lui Florian Coldea: Ştiam de ele, dar preşedintele nu are niciun mijloc de verificare

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică, referitor, la acuzaţiile pe care Elena Udrea le-a lansat la adresa generalului Florian Coldea, că ştia de ele, dar preşedintele nu are niciun mijloc de verificare.

"Elena Udrea mi-a spus. În mod categoric mi-a spus, dar preşedintele nu are niciun mijloc de verificare. Preşedintele nu are posibilitatea, ci Parlamentul. Preşedintele este beneficiarul informaţiilor", a afirmat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a mai spus, după discursul de la congresul PMP, că va reacţiona la recentele declaraţii din spaţiul public despre ultimul său mandat:

"M-am hotărât să nu-mi las distrus mandatul, voi relua toate minciunile din spaţiul public din ultima perioadă. Mi-am făcut o listuţă", a precizat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-08Parerea ta...

ADEVARUL VA INVINGE
08 Feb 2015

Inca o data Presedintele Basescu artata cum trebuie sa fie un mare barbat de stat. Iata confirma tot ceea ce a spus Elena Udrea despre mafiotul securist Coldea. Mai grav este ca aflam pe surse despre relatia de amor pe care o are cu Kovesi. Fapt care a rasuflat pe niste cai indirecte, deci cineva stie multe dar se teme sa le spuna. Trebuie aflat urgent ce pun la cale acesti doi amorezi, altfel Udrea va fi executata nedrept, deoarece femeia asta nu a facut nimic, iar acuzatiile sunt nesustinute cu probe clare. Avem doar niste turnatorii ale adevaratilor spagari care negociau folosindu-se de numele ei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz