2020-06-06 23:59

Traian Băsescu, despre afirmaţiile lui Kovesi privind SIE: A intrat într-un joc care nu este al ei

 |  07:47
Traian Băsescu, despre afirmaţiile lui Kovesi privind SIE: A intrat într-un joc care nu este al ei

Traian Băsescu a declarat marţi seara, în cadrul unei emisiuni la TVR 1, referitor la declaraţiile procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi privind activitatea SIE, că şefa DNA "a intrat într-un joc care nu este al ei".

''Aici sunt două variante, doamna Kovesi ori nu ştie legea de funcţionare a SIE, ori a făcut un joc care nu-i nici al ţării, nici al dânsei. Pentru ce să discreditezi un serviciu de spionaj? Poate trebuie să vă traduc, SIE înseamnă serviciul de spionaj al României. Un serviciu de spionaj se ocupă de cu totul altceva decât să privească lung după cei care, eventual, fac investiţii cu bani fraudaţi de prin România. (...) Doamna Kovesi a intrat într-un joc care nu este al ei. Intuiesc (al cui este-n.r.), dar este păcat că s-a băgat în acest joc", a precizat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus că Laura Codruţa Kovesi i-a avut "în DNA" pe Dinu Pescariu şi pe Claudiu Florică, cei care "au furat cel mai mult la Microsoft şi i-a lăsat liberi, nu le-a pus nici măcar o cauţiune de un leu, i-a făcut martori şi i-a lăsat cu zecile de milioane".

"Pe aceştia i-a avut în birou, deci nu trebuia să îi caute SIE, i-a avut dânsa în DNA. Dragoş Dobrescu a furat de a stins la terenuri. L-a avut în birou.. Valentin Vişoiu, tot mare samansar de ternuri, a fost lăsat tot de doamna Kovesi şi cu toate terenurile de la ANRP şi cu toţi banii", a completat Traian Băsescu.

Acesta a ţinut să precizeze că SIE nu dă niciodată structurilor de parchete informări, ci le transferă SRI-ului sau Poliţiei.

"Nu are de unde să ştie domna Kovesi ce a transferat SIE la SRI sau la Poliţie", a afirmat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte este de părere că procurorul şef al DNA "a intrat într-un joc care nu este al ei" şi "este păcat că s-a băgat".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-27Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
27 Apr 2016

CE LE MAI STII TU MAI QIOMBETE....SI TU ESTI TOT UN NKVD-IST SI KOMINTERNIST CARE EXACT ASTA AI FACUT....ERAI DEGHIZAT IN "SPION" SI DE FAPT STERPELEAI BANII ROMANIEI IMPREUNA CU MAFIA BANCARA>>>>>>ADICA TRADARE.....TOCMAI DE AIA TREBUIE SA CRAPI IN PUSCARIE....SCARBA PERVERSA...TRADATOR MIZERABIL...ESCROC SI TALHAR DIN CLANUL LUI ALIBABA SI CEI 40DE HOTI...INSULA ALCATRAZ TE ASTEAPTA CU MARE DRAG....SI PE TOTI CA TINE...LA MULTI ANI CU EXECUTARE..PORC SCARBOS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine