2020-07-07 14:50

Traian Băsescu, despre ameninţările lui Vladimir Putin: Este propagandist

 |  07:20
Traian Băsescu, despre ameninţările lui Vladimir Putin: Este propagandist

Traian Băsescu a declarat joi seara, la B1 TV, că amenințările pe care președintele rus Vladimir Putin le-a lansat vinerea trecută la adresa României sunt "propagandistice". Fostul președinte a ținut să precizeze că ţara noastră a devenit o posibilă țintă a armatei ruse din 2004, când a devenit membru NATO.

"Nu sunt un politician care nu are respect pentru Putin, dar acum nu pot să nu îl etichetez ca fiind propagandist. El știe foarte bine că România nu e amenințată că a instalat elemente ale scutului antirachetă la Deveselu. Putin știe foarte bine că România e amenințată că a intrat în NATO. Putin știe foarte bine că nu pentru că s-a inaugurat scutul de la Deveselu forțele armate ale Federației Ruse au vectori care pot lovi România, ci de a doua zi după ce am intrat în NATO comunități mari, obiective strategice sunt în raza de acțiune a armatei ruse din 2004", a afirmat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus că declarațiile lui Vladimir Putin sunt "un semnal prost pentru România".

"E un semnal prost pentru România, mai ales că a fost pus la contrapondere cu participarea la crosul doamnei, în loc să stai la București să îi dai o replică lui Putin, care, vineri, alături de un premier al unui stat membru NATO, făcea astfel de declarații. Aici e mult mai puternică semnificația. Foarte rău că nu a reacționat Tsipras", a precizat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz