2020-08-13 06:37

Traian Băsescu, despre Florian Coldea: Nu am mai întâlnit generali cărora "să le curgă balele" la ambasade

 |  10:23
Traian Băsescu, despre Florian Coldea: Nu am mai întâlnit generali cărora "să le curgă balele" la ambasade

Traian Băsescu a declarat, vineri seara, că nu este normal că Florin Coldea a fost decorat de ambasadorul Franţei. Fostul preşedinte a susţinut că nu a mai întâlnit generali cărora „să le curgă balele” la ambasade pentru a primi decoraţii.

Reacţia lui Traian Băsescu vine după ce Florin Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, a fost decorat de ambasadorul Franței cu însemnele de Cavaler al Ordinului Național al Meritului.

”Nu-i normal, ca general al armatei, să accepți decât decorații militare care se dau la schimb și în anumite condiții. Cred că nu e normal să accepți să fi decorat, tu ofițer român, la o ambasadă.  Nu e interzis de legislație. Poți fi decorat, dar mie nu mi se pare potrivit”, a afirmat Traian Băsescu, în cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Fostul președinte a mai spus că, în timpul mandatelor sale, nu a exista un astfel de eveniment în care unui general ”să-i curgă balele” la ambasade pentru a primi decorații. Florin Coldea a fost decorat de ambasadorul Franței cu însemnele de Cavaler al Ordinului Național al Meritului. Ambasada Franței a precizat, într-un comunicat de presă, că distincția vine ca urmare a implicării în cooperarea pe tema securităţii împreună cu francezii și euro-atlanticii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-12Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
12 Sep 2015

SCHIMBARE DE DISCURS...INITIAL ERA "MARELE LYCURICI"...IAR ACUM UNII "LING CLANTELE"....IAR ALTORA "LE CURG BALELE" PE LA AMBASADE....CONCLUZIA? VAPOARELE LUI QIOMBETELE SE CAM SCUFUNDASEU...SI OAMENII RAI NU VREI SA MAI VORBESTI CU TINE.....PARANOIA SE TRATEAZA CU XANAX...LITHIUM...RUDOTEL...CHEMATI DOCTORUL...
COLDEA E PE DUCA...
12 Sep 2015

" Balele " Coldutzului se vad si din avion : ele curg zilnic, nu neaparat din dorinta lui nebuna de a sta in genunchi pentru o decoratie de la " fratii francezi ", ci fiindca omul e bolnav si pariez ca atunci cand se enerveaza vorbeste cu stropi...Atacul necrutator al presedintelui Basescu este un atac la intregul SRI care a luat-o cu adevarat razna si prin balele gheneralului de paie doreste sa preia practic puterea in Romania. Toate astea imi arata ca Basescu este pe cale de a-i spune in fata lui Coldea urmatoarele : " Eu te-am facut, eu te omor! " ! Basescu e singurul om puternic din Romania capabil sa decapiteze SRI, DNA si ICCJ, iar capii acestor institutii sunt constienti de asta si stiu si de ce!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz