2020-01-27 11:52

Traian Băsescu DEZVĂLUIE ce l-a convins să CANDIDEZE la alegeri: ”UE nu are secrete pentru mine”

 |  22:55
Traian Băsescu DEZVĂLUIE ce l-a convins să CANDIDEZE la alegeri: ”UE nu are secrete pentru mine”

Fostul președinte Traian Băsescu, candidat la alegerile europarlamentare din partea PMP a dezvăluit duminică seara la RomâniaTV de ce a luat decizia de a intra în cursa pentru Bruxelles. Băsescu are și un scenariu optimist privind scorul partidului său la alegeri.

”N-am revenit in politica ca n-am plecat sunt senator. UE pt mine nu are secrete iar ca europarlamentar portofoliul despre uniune si oameni cunoscuti la bruxelles imi vor permite sa fac lucruri importante pt tara.

Pe de alta parte la partid au fost discutii foarte serioase iar in ce ma priveste cred ca experienta acumulata pe care n-o pot folosi in senat ca n ai cum sa discuti cu majoritatea PSD ALDE, degeaba faci propuneri.” a declarat Traian Băsescu la RomâniaTV.

Președintele de onoare al PMP are și ținte importante pentru europarlamentare: 

”Ne batem pentru 4 locuri. Miza e foarte mare pentru aceste alegeri, e prima dată cand se va schimba raportul de forte intre partide. Orice procent pe care il ia Dragnea sub 40% e pericol, dar, daca ia sub 30% e vai de capul lui. Daca va fi peste 30% PMP și PNL, îl vor depăși, vor avea o problemă politică gigantică” consideră Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-31Parerea ta...

BAU , BAU .
01 Apr 2019

BAI CONIAC ; VEZI CA LA PIATA UNIRI - CU MITROPOLIE SI LA TRAFIC GREU - CU ELECTROMAGNETICA , AM VAZUT TREI TIGANCI BAROSANE . DOUA MAI SLABE SI UNA BAROSANA LA 45 ANI . CU BLUZE ALBASTRE SI PE SPATE SCRIA = P M P = CU LISTE CARE INDEMNA OAMENI SA SEMNEZE PENTRU PARTID . VANGHELIONUL I-TI FURA SIGLA SI LISTELE DE PARTID . UMBLAU ACELEASI COTOFENE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine