2020-03-30 14:23

Traian Băsescu face analiza situației din PSD: ”E clar că Dăncilă DECONTEAZĂ tot. A fost victima capcanei întinsă de Dragnea”

 |  20:10
Traian Băsescu face analiza situației din PSD: ”E clar că Dăncilă DECONTEAZĂ tot. A fost victima capcanei întinsă de Dragnea”

Fostul președinte, Traian Băsescu a analizat situația dificilă în care este acum Viorica Dăncilă în PSD după pierderea alegerilor prezidențiale.

Băsescu consideră că Viorica Dăncilă este doar victima unei capcane întinsă de Liviu Dragnea, acceptând o funcție dificilă și, din cauza acestui lucru, ea a decontat greșelile fostului lider PSD.

”Nu puteau sa ramana la minciuna de aseara cand au incercat sa para optimisti. Mai aveau putin sa zica ca au castigat, nu s-a luat nici un vot inapoi. Nu puteau sa mearga in continuare pe aceasta gogomanie cu voturile din 2016. Azi ajung la realitatea crunta pe care le o zic simpatizantii si organizatiile lor ca o vor indeparta pe Dancila, eu cred ca ea e dispusa sa plece si singura.

Ea a fost intr-o capcana pe care a fost nevoita sa o accepte intinsa de Dragnea in vremuri bune si a trebuit sa faca fata fara el unei campanii si a unei guvernari. A fost prizoniera. 

E clar ca Dancila deconteaza tot. La asta trebuia sa se gandeasca cand a acceptat functia. Era evident ca un nebun care schimba 3 premieri prin voita lui ala nu poate sa duca la ceva bun.

De cand a acceptat trebuia sa stie ca e o victima, e victima electoratului.

Din punctul meu de vedere trebuie sa recunoastem ca dintre mai marii psd ului e ultima care ar putea sa fie facuta responsabila. Ei au impins-o sa ramana in functie cand trebuia sa plece” a declarat Traian Băsescu la RomaniaTv.

Fostul președinte consideră că Marcel Ciolacu nu este o soluție mai bună pentru PSD din cauza ”secetei din partid”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-26Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
26 Noi 2019

Ai dreptate bai Petrov ,tu ai lasat tara pe butuci si vai ,vai ce ai mai decontat Atata nesimtire la individul asta mai rar gasesti la un om normal Ai tai cauta tap ispasitor pentru incompetenta lor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine