2019-12-12 02:15

Traian Băsescu îi FACE PRAF pe Tăriceanu și Ponta: ”Se VÂND cui îi cumpără!”

 |  23:52
Traian Băsescu îi FACE PRAF pe Tăriceanu și Ponta: ”Se VÂND cui îi cumpără!”

Traian Băsescu a afirmat, în direct pe B1TV, că președintele Iohannis trebuie să-și asume responsabilitatea și să coaguleze o majoritate în jurul PNL, pentru că el dictează jocul politic în acest moment. Europarlamentul PMP a lansat și un atac la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta.

„Trebuie să intre în consultări cu partidele, să dea țării un guvern. Deci Iohannis are acum o misiune foarte grea, chiar dacă se pare că este pe vârf și dictează. Dictează, dar trebuie să-și asume responsabilitatea. Trebuie să-și asume responsabilitatea de a coagula o majoritate. În jurul liberalilor, n-are altă variantă”, a afirmat Traian Băsescu, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

În acest context, demnitarul european i-a descris în termeni duri pe liderii ALDE și Pro România. 

„Cum arată Tăriceanu, votând împotriva unui guvern din care a făcut parte? E adevărat, el n-are scrupule. E un tip fără valori. Ieșind din chestiunea măruntă a caracterului execrabil al lui Tăriceanu, dar și al lui Ponta. Până la urmă, partidul acesta i-a dat tot. L-a făcut președinte de partid, l-a făcut premier. Înainte să-l facă premier, l-a făcut ministru în două, trei guverne. Mi se pare că numai eu l-am pus în două, trei guverne. Oamenii aceștia doi sunt pentru ei, n-au conștiința respectului pentru un partid, pentru niște principii. Ei se vând cui îi cumpără, cui e dispus să-i plătească. Tăriceanu a îmbătrânit urât”, a adăugat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28Parerea ta...

LIANA
28 Aug 2019

Tu ai imbatranit ca o pata de pecingine hada si nebuna Tot ce ai spus despre Tariceanu ,de fapt ai spus despre tine
Doresc sa comentezMAI VECHI...

A fi sau a nu fi ca Traian Băsescu? Discuţia despre cum este sănătos să fie viitorul preşedinte se învârte în jurul eternei întrebări: A fi sau a nu fi ca Traian Băsescu? Absolut nimeni nu pune problema să semene, măcar un pic, cu Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau Adrian Năstase. O tabără în cunoştinţă de cauză, cealaltă din nerecunoştinţă
19 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray