2020-07-06 19:58

Traian Băsescu îi FACE PRAF pe Tăriceanu și Ponta: ”Se VÂND cui îi cumpără!”

 |  23:52
Traian Băsescu îi FACE PRAF pe Tăriceanu și Ponta: ”Se VÂND cui îi cumpără!”

Traian Băsescu a afirmat, în direct pe B1TV, că președintele Iohannis trebuie să-și asume responsabilitatea și să coaguleze o majoritate în jurul PNL, pentru că el dictează jocul politic în acest moment. Europarlamentul PMP a lansat și un atac la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta.

„Trebuie să intre în consultări cu partidele, să dea țării un guvern. Deci Iohannis are acum o misiune foarte grea, chiar dacă se pare că este pe vârf și dictează. Dictează, dar trebuie să-și asume responsabilitatea. Trebuie să-și asume responsabilitatea de a coagula o majoritate. În jurul liberalilor, n-are altă variantă”, a afirmat Traian Băsescu, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

În acest context, demnitarul european i-a descris în termeni duri pe liderii ALDE și Pro România. 

„Cum arată Tăriceanu, votând împotriva unui guvern din care a făcut parte? E adevărat, el n-are scrupule. E un tip fără valori. Ieșind din chestiunea măruntă a caracterului execrabil al lui Tăriceanu, dar și al lui Ponta. Până la urmă, partidul acesta i-a dat tot. L-a făcut președinte de partid, l-a făcut premier. Înainte să-l facă premier, l-a făcut ministru în două, trei guverne. Mi se pare că numai eu l-am pus în două, trei guverne. Oamenii aceștia doi sunt pentru ei, n-au conștiința respectului pentru un partid, pentru niște principii. Ei se vând cui îi cumpără, cui e dispus să-i plătească. Tăriceanu a îmbătrânit urât”, a adăugat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28Parerea ta...

LIANA
28 Aug 2019

Tu ai imbatranit ca o pata de pecingine hada si nebuna Tot ce ai spus despre Tariceanu ,de fapt ai spus despre tine
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz