2019-11-13 23:02

Traian Băsescu îl FACE PRAF pe Darius Vâlcov: ”E un REBUT moral!”

 |  20:09
Traian Băsescu îl FACE PRAF pe Darius Vâlcov: ”E un REBUT moral!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat marţi că este mândru de tinerii pe care i-a promovat ca primari, însă ”nu i-a ghicit pe toţi”. Darius Vâlcov, unul dintre cei patru tineri promovaţi de el, este ”un rebut” din punct de vedere moral, a apreciat Băsescu.

”Nu face bine, dar să ştiţi că nu i-am ghicit foarte bine pe toţi. Să ştiţi că Vâlcov era la Tineret (Organizaţia de tineret a PDL - n.r.) când a devenit primar de Slatina. Era la Tineret şi de la Tineret am trimis să candideze trei oameni - pe Falcă, pe primarul de la Braşov, pe Scripcaru, pe George şi pe Vâlcov la Slatina. Am spus: e timpul vostru! L-am mai luat şi pe Boc de pe plajă, de la Mamaia şi l-am trimis la Cluj. Din patru, cu trei am reuşit, unul a fost rebut. Rebut moral, că altfel nu a fost un primar slab. Dar moral, a fost un rateu", a afirmat Băsescu, amintind că Vâlcov a candidat la Primăria Slatina când era la tineretul PDL. Despre activitatea curentă a lui Vâlcov, fostul preşedinte a afirmat că acesta "duce economia într-o direcţie greşită", a declarat Traian Băsescu într-un interviu EuropaFM.

Întrebat dacă este mândru de Emil Boc, Băsescu a răspuns: "Sunt foarte mândru de Boc, de Scripcaru. Duceţi-vă la Braşov să vedeţi ce spun oamenii despre Scripcaru. Şi Falcă la Arad a fost un primar reuşit".

Darius Vâlcov, fost primar PD al municipiului Slatina, este în prezent consilierul premierului Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-09Parerea ta...

MAFIA PORTOCALIE QIOMBETE
09 Apr 2019

toti sunt niste rebuturi portocalii
ANONIM
09 Apr 2019

TOTi sunteti niste hoti mafioti in frunte cu fiinta asta abjecta si chioara
ANONIM
12 Apr 2019

Zice că îse pricepe să îi "evalueze" pe ăia imoralii, care au fost la fostul PDL, că ere experiențele cu , flota, casa din strada Mihăileanu, schimbul de terenuri cu Cășuneanu, terenurile de la Nana, "afacerea Bercea Mondialul", "afacera" Sergiu Lucinschi, etc. ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray