2020-02-23 09:50

Traian Băsescu: Îmi asum că în mandatul meu s-au întâmplat şi lucruri rele

 |  08:14
Traian Băsescu: Îmi asum că în mandatul meu s-au întâmplat şi lucruri rele

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că în mandatul său s-au întâmplat lucruri bune și rele, lipsa de absobții a fondurilor europene fiind un lucru rău. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că a presat guvernul Ponta în acest sens, dar avea atribuţii limitate.

”Îmi asum că în mandatul meu s-au întâmplat lucruri bune și rele. Lipsa de absobții a fondurilor europene este un lucru rău. Am presat guvernul (Ponta - n. red.) în acest sens, dar aveam atribuții limitate”, a afirmat Traian Băsescu, care a ţinut să precizeze că ”președintele nu face autostrăzi, ci cere să se facă”.

Fostul preşedinte a mai spus că pe cei responsabili de cheltuirea celor 7 miliarde de euro neutilizate nu îi anchetează nimeni.

”Aș fi preferat ca cei 7 miliarde de euro nerambrsabili să fi fost 6.8 miliarde cheltuiți și 200 de milioane pierduți. Nu întâmpălător suntem tocați cu corupția. Banii aceștia se întorc la cei care au contribuit la buget (Germania, Olanda etc.)”, a sublinat Traian Băsescu, potrivit b1.ro. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-17Parerea ta...

DIANA
17 Ian 2016

Dar ca ai vandut flota nu zici nimic? Ca ai distrus CFR- ul cand l- ai impartit in 5 societati nu te simti vinovat ? Si ca il trimiteai pe Blejnar la Gruia Stoica pe Calea Victoriei 114 sa- ti aduca darul ai uitat? Basescule, iti doresc sa fii tare cand te duci cu Leana la mititica si sa visezi la fonduri europene. Pe bune te pup.
PIRATU
18 Ian 2016

BASINESCULE in loc sa iti vezi de viata ta de LUP de MARE care nu are nimic comun cu VIATA SOCIALA A UNEI TARI, faci valuri pe uscat si asta dovedeste ca VOI ACOPERITII DIN POLITICA pe langa faptul ca ati DISTRUS ROMANIA mai vreti si statut de eroi. E posibil ca anul acesta sa aveti surprize mari chiar daca v-ati facut "STATUT de SFINTI" CE NU PUTETI FI BAGATI LA BULAU pt infractiunile deosebit de grave comise la adresa TARII. Mai mult de 50% din functiile publice centrale IMPORTANTE ale APARATULUI DE STAT sunt ocupate de voi TRADATORII de neam.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine