2020-08-11 16:51

Traian Băsescu, înainte de Consiliul European: În 10 ani de mandat am reprezentat la limită maximă interesele României

 |  10:16
Traian Băsescu, înainte de Consiliul European: În 10 ani de mandat am reprezentat la limită maximă interesele României

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi dimineaţa, că participă la ultimul Consiliu European în calitate de preşedinte al României. Şeful statului a ţinut să precizeze că în cei 10 ani de mandat a reprezentat interesele României „la limita maximă” la care puteau fi reprezentate.

Traian Băsescu a făcut aceste afirmaţii înaintea plecării la şedinţele Consiliului European de la Bruxelles.

„Particip la ultimul Consiliu European. Împlinesc exact 10 ani de participare la această structură fundamentală a UE. A fost o onoare să reprezint România şi vă asigur că am reprezentat interesle României la limita maximă la care puteau fi reprezentate”, a precizat preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a afirmat că acest Consiliu are „două teme fundamentale, dar şi marchează câteva momente: se termină preşedinţia italiană şi Donald Tusk preia preşedinţia Consiliului European”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-18Parerea ta...

POP MARIUS
18 Dec 2014

MULTI DINTRE CEI CE AM VOTAT DA LA REFERENDUM SI APOI USL NE-AM SIMTIT BATJOCORITI DE BASESCU,UDREA,BOC SI NU REPREZENTATI,II ROG PE BASISTI SA AIBA MINIMA DECENTA IN PRIVINTA SARBATORIRII LUI BASESCU PT CA SUPARATI MULTA LUME.VA ROG SA NU MA TRIMITETI LA A3 PT CA II URASC LA FEL DE MULT PT CE AU FACUT IN CAMPANIE.SUNT SUPARAT PT TOATE BLESTEMATIILE PE CARE AM FOST NEVOIT SA LE SUPORT DE LA BASESCU ,UDREA ,BOC ET COMPANY
FLORIN
18 Dec 2014

Lauda de sine... in 25 de ani am ajuns aici ,pentru ca am avut conducatorii pe care i-am meritat!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz