2020-02-23 09:55

Traian Băsescu: Înjurarea procurorilor este emblema PSD

 |  18:17
Traian Băsescu: Înjurarea procurorilor este emblema PSD

Partidul Social Democrat urmărește, potrivit președintelui României, să își scape liderii corupții de justiția din România. Traian Băsescu a avertizat că o justiție dependentă de oamenii politici este o amenințare la bunul mers al României.

Președintele României, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă că PSD este o organizație politică interesată de controlarea justiției. „Chestiunile legate de înjurarea procurorilor sunt o emblemă a PSD”, a spus liderul de la Cotroceni. Președintele a explicat că procurorii își fac datoria și nu trebuie înjurați de politicieni, chiar dacă se simt nedreptățiți sau fac greșeli.

Traian Băsescu i-a acuzat totodată pe social-democrați că „vor legea să o facă pentru ei, neamurilor lor, dar nu pentru ţară”, relatează Mediafax. Liderul de la Cotroceni a subliniat că „beneficiile unei justiții independente sunt mult mai mari decât riscul unei justiții dependente”.

Președintele României a făcut aceste declarații la o reuniune a Partidului Mișcarea Populară.

Într-un discurs ținut vineri la PSD Constanța, primarul din Constanța, Radu Mazăre, a înjurat un procuror care l-a anchetat într-un dosar în care este implicat. „Când m-ai luat cu mascaţi şi ai zis că e urgenţă, că de-aia m-ai adus la DNA, că era stare de urgenţă, după aia trec cinci luni de zile fără ca tu să faci o hârtie. De asta trebuie să-l votăm pe Ponta, ca să trăim într-o ţară normală”, a continuat liderul social-democrat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-13Parerea ta...

L.INDIK
13 Sep 2014

Mihaiela radulescu a esit l-a drum ca s-a sowuga p*oWulili ca nu ma are lovele ca sasi ia pantofi si vuitoane si sa stea pe stanci la Monako unde e 10 euroi o bere mankanear kylotzii kakatzi!
CROCODILUL FLAMAND
14 Sep 2014

Siktir mai kiorule bolsevico-mossadist cu "justitia si statul de drept" asta o sa o cred cand o sa vad justitie cu Udroaika si camarila ta personala,pana atunci SIKTIRRRR HIENA ORDINARA Toti jefuitorii Romaniei de sub biroul tau sunt protejati de Kovesi(sef rabinul infractorilor)
PARPANGHEL EXX. LORD CARPATIC
14 Sep 2014

your mother?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine