2020-08-10 08:46

Traian Băsescu, invitat de PPE la summitul partidului care precede Consiliul European

 |  13:37
Traian Băsescu, invitat de PPE la summitul partidului care precede Consiliul European

PPE a anunţat, într-un comunicat de presă, că președintele Traian Băsescu a fost invitat la summitul Partidului Popular European de la Bruxelles care precede Consiliul European din 18-19 decembrie.

La reuniune, pe a cărei agendă figurează pregătirea reuniunii Consiliului European de iarnă, participă printre alții președintele PPE, Joseph Daul, președintele Consiliului European, Donald Tusk, președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker și liderul grupului europarlamentar PPE, Manfred Weber.

Mai sunt invitați cancelarul german Angela Merkel, premierul spaniol Mariano Rajoy, șeful guvernului bulgar Boiko Borisov, premierul ungar Viktor Orban, șefa guvernului polonez Ewa Kopacz, șefa guvernului leton Laimdota Straujuma, premierii irlandez Enda Kenny, grec Antonis Samaras și finlandez Alexander Stubb.

PPE este cel mai mare și cel mai influent partid paneuropean, fiind format în prezent din 78 de partide naționale din 39 de țări. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-05Parerea ta...

POP MARIUS
06 Dec 2014

marea mea dorinta sa fie invitat la dna sa explice acolo cum s-a imbogatit el si familia lui si mai ales flota .se spune ca sunt vase romanesti care inca navigheaza sub pavilion....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz