2020-01-24 12:21

Traian Băsescu își anunță RETRAGEREA din PMP: Partidul trebuie să evolueze

 |  15:10
Traian Băsescu își anunță RETRAGEREA din PMP: Partidul trebuie să evolueze

Preşedintele de onoare al Partidului Mişcarea Populară, europarlamentarul Traian Băsescu, declară că implicarea sa în tranziţia către un "nou" PMP se va încheia la sfârşitul anului, odată cu votul pe care îl va da în favoarea candidatului formaţiunii la prezidenţiale.

"Noi am început acest proces de tranziţie, de la mine către un nou PMP, odată cu ocuparea funcţiei de preşedinte al partidului de către Eugen Tomac. Astăzi suntem, dacă veţi da un vot pozitiv, suntem în situaţia în care tranziţia se cam apropie de sfârşit şi va lua sfârşit în ziua votului. Când mă duc, voi vota candidatul partidului şi voi considera că nu mai am nicio obligaţie faţă de PMP. Deocamdată rămân angajat în a-mi da cu părerea prin sediul partidului, pentru că faţa partidului trebuie să se schimbe şi partidul trebuie să evolueze", a precizat duminică Băsescu, în şedinţa Colegiului Naţional al PMP.

El a adăugat că prin propunerile sale - Theodor Paleologu, candidat din partea PMP la alegerile prezidenţiale şi Mihail Neamţu, purtător de cuvânt şi şef de campanie al partidului -, Partidul Mişcarea Populară "se va muta în altă categorie decât cea de tip PMP, Pro România, la limita de jos a solvabilităţii politice".

"Aşa cum suntem nu am putut decât să trecem de fiecare dată pragul şi atunci trebuie jucat în politică, trebuie să găsim soluţii alternative la ceea ce am avut până acum ca electorat. Eu cred că soluţia pe care v-o propun este una bună, o soluţie care poate să mute partidul în altă categorie decât cea de tip PMP, Pro România, la limita de jos a solvabilităţii politice", a spus Băsescu, citat de stiripesurse.ro.

Fostul şef al statului a susţinut că Theodor Paleologu, "absolvent de Sorbona şi al altor şcoli unde nu a reuşit Macron", fost ministru şi ambasador, are foarte multe calităţi care îl recomandă ca pe un candidat care, dacă ar câştiga, "ar fi un bine pentru România".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-25Parerea ta...

VULPEA
25 Aug 2019

Ce sa evolueze,o tabachere .....?un partid format din vulpi si alte lighioane Ce spera ei cu gruparea asta ?Siktir cacatilor antiromania!
TOMA
26 Aug 2019

Te retragi din PMP si te inscrii in PLM ?
PMPPPPP
26 Aug 2019

chiorala si a dat seama ca e o lighioana pisata Pisatul natiunii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray