2020-07-07 16:58

Traian Băsescu: Klaus Iohannis trebuia să reacţioneze la AMENINŢAREA directă a Rusiei

 |  07:57
Traian Băsescu: Klaus Iohannis trebuia să reacţioneze la AMENINŢAREA directă a Rusiei

Traian Băsescu a afirmat, miercuri seara, că a fost o mare slăbiciunea a preşedintelui Klaus Iohannis faptul că nu a reacţionat la ameninţarea directă a Rusiei. În opinia fostului şef al statului, ruşii au gândit: "S-au cufurit pe ei românii".

"Șeful unui stat face o amenințare directă României și Poloniei, iar șeful statului tace și nu-i face niciun reproș. Imi imaginez cum au interpretat rușii tăcerea președintelui. A fost o mare slabiciune. Îmi imaginez cum au citit ruşii tăcerea preşedintelui. "S-au cufurit pe ei românii ", a precizat Traian Băsescu, în cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Fostul președinte a subliniat că este „nepermis” să nu i se dea replica lui Vladimir Putin.

"La un asemenea lider, este nepermis sa-i nu-i dai replica la așa declarație. L-au confundat pe Putin cu un director, dar Putin nu este un directoraș, iar Rusia este o amenințare. Avem capabilități rusești în Marea Neagră, în Crimeea, iar Putin poate să-și ia măsuri încălcând tratatele internaționale", a susţinut Traian Băsescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-29

In legatura cu acest articol...

Traian Băsescu: Victor Ponta va pierde lupta cu Klaus Iohannis

Ce spune Traian Băsescu despre candidatura la Primăria Capitalei
Parerea ta...

ANONIM
29 Oct 2015

EPOCA BASESCU A TRECUT de mult. EL SE BAG acum SINGUR IN SEAMA ca si cum nu ar avea tinere de minte, cate NENOROCIRI si PAGUPE a produs si provocat POPORULUI ROMAN..........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz