2020-08-13 06:09

Traian Băsescu: L-am sunat pe procurorul general, dar nu pentru sechestrul pe terenurile de la Nana

 |  07:19
Traian Băsescu: L-am sunat pe procurorul general, dar nu pentru sechestrul pe terenurile de la Nana

Traian Băsescu a declarat, miercuri seara, că l-a sunat pe procurorul general al României, Tiberiu Niţu, dar motivul pentru care a dorit să discute cu acesta nu era sechestrul pe terenurile de la Nana. Fostul preşedinte nu a dorit să precizeze care a fost scopul telefonului.

Fiind întrebat de presă, la sediul PMP, dacă l-a sunat pe Tiberiu Niţu, Traian Băsescu a spus: "Nu am vorbit, nu mi-a răspuns".

Chestionat de ce i-a telefonat procurorului general, Traian Băsescu nu a vrut să precizeze motivul, afirmând: "Sper că veţi vedea în zilele următoare de ce l-am sunat (...) A face acum declaraţii ca să spun că nu mi-a răspuns...".

Traian Băsescu a ţinut să preczeze că motivul telefonului către Tiberiu Niţu nu a fost sechestrul pe terenurile de la Nana, deoarece nu era treaba acestuia.

Fiind întrebat dacă acesta a fost singurul telefon pe care l-a dat la Parchetul instanţei supreme, Traian Băsescu a răspuns: "Dacă vrea cineva să îmi numere telefoanele, ajungem în zona ridicolului."

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, miercuri, că fostul preşedinte Traian Băsescu a sunat la "cabinetul" de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după ce a fost pus sechestru pe terenuri din localitatea Nana. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz