2020-08-12 16:21

TRAIAN BĂSESCU: N-am ce să caut la protest. Susțin decizia CCR

 |  14:46
TRAIAN BĂSESCU: N-am ce să caut la protest. Susțin decizia CCR

Dupa ce a comentat participarea presedintelui Iohannis la protestul din Piata Victoriei, de duminica seara, ca fiind nelegitima, motiv pentru care si-a atras injuraturile fanilor virtuali, Traian Basescu revine pe Facebook cu o declaratie care i-a inflamat si mai tare pe „tinerii frumosi si liberi”.

Bătălia care ruinează statul

Toate ţările membre au ca prioritate a momentului repoziţionarea în interiorul UE ca urmare a Brexit-ului şi adaptarea la noile realităţi ale NATO urmare a alegerii lui Donald Trump în SUA. La noi în schimb tot efortul, toată energia politicienilor şi a instituţiilor de forţă sunt concentrate într-o cumplită bătălie pentru putere având ca principală miză justiţia. Este tipul de bătălie care poate ruina statul, iar când bătălia se va fi terminat am putea constata că România nu mai reprezintă nimic nici în UE şi nici în NATO. Soluţia? Discuţii corecte şi dezbatere publică fără patimă despre justiţie şi acţiune imediată de repoziţionare în NATO şi UE”, a scris Basescu pe Facebook, mesaj care a atras sute de comentarii.

Unei doamne care ii scrie „Domnule presedinte, mi-ar fi placut sa fiti in mijlocul nostru aseara. Statul de drept si Justitia (cunoscand foarte bine aceasta problema prin care se incearca manipularea si ingenuncherea lor de acesti penali si infractori care sunt la putere prin promisiuni si inselaciune a poporului roman), trebuie aparat cu toata puterea noastra. Noi nu dorim amnistie si gratiere! Penalii vor libertate si banii in buzunare. Nu se poate. Va rog sprijiniti-l pe presedintele in functie Klaus Iohannis. Sprijiniti-ne pe noi, romanii, de acesti infractori care ne-au distrus de 27 de ani”, Traian Basescu ii raspunde: „N-aveam cum să fiu pentru că din punct de vedere al statului democratic, al statului de drept, nici una din părţi nu are dreptate integral. Şi-a luat fiecare în braţe dreptatea lui, dar nu dreptatea specifică unui stat democratic. Şi poate că nu ştiţi, dar mitingul nu a fost autorizat (nu-mi răspundeţi că nici Revoluţia nu a fost autorizată că avem 26 ani de democraţie)”.

Altui prieten virtual care il condamna pentru ca isi doreste „in continuare ca aministia si gratierea sa treaca” si il roaga sa nu-i mai insulte inteligenta cu atitudinea impaciuitoare, Basescu ii raspunde iritat:  „Ce cauţi aici dacă eşti cu mintea întunecată de ură şi incapabil să înţelegi că ţara are nevoie de echilibru? Întoarce-te, nene, în anii '50 dacă asta îţi este pasiunea. Eu sigur nu mai vreau anii '50 în RO. În mod cert, eu susţin introducerea în coduri a celor 50 decizii ale CCR. Tu poţi să susţii ce vrei.”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

MAX
23 Ian 2017

Frumos.Stie el ce stie , Vrea sa-si apere pielea pentru catea facut
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz