2020-08-05 14:49

Traian Băsescu nu ar refuza funcţia de premier

 |  07:38
Traian Băsescu nu ar refuza funcţia de premier

Traian Băsescu a declarat luni seara că nu ar refuza funcția de prim-ministru și că în situația în care ar fi rugat să preia această funcție, ar face acest lucru "pe contract".

"Oricine poate spune ce vrea și eu sunt liber să spun ce vreau, cert e că nu sunt încă atât de în vârstă încât dacă cineva m-ar ruga să îi pun țara pe șine, nu aș face-o un an de zile, pe contract, îmi lași țara, îți curăț ce-i de curățat, pentru că mă uit la instituțiile statului, noi avem aici cea mai mare problemă, aici primul ministru este capital, dar nu nu am avut niciun prim-ministru, nici Emil Boc nu a făcut-o și acest lucru capital este funcționarea instituțiilor", a spus șeful statului la postul B1 Tv, punctând că nu ar refuza propunerea de a deveni prim-ministru, relatează Agerpres.

Traian Băsescu a subliniat că poate face echipă cu orice președinte care ar fi ales, însă a arătat că nu poate face compromisuri cu un șef al statului ca Victor Ponta. "Eu pot face echipă cu oricine dacă mă lasă să fac ce trebuie, dacă mă las să fac ce trebuie să pun instituțiile să meargă corect, să selectez corect oamenii, vă asigur că poate să fie oricine președinte, sigur nu aș face compromisuri cu un președinte de gen Ponta, este prea mare compromisul, dar un președinte de dreapta, care ar vrea să funcționeze instituțiile. Le-aș face să funcționeze. Este păcat de câtă experiență am acumulat", a adăugat președintele Băsescu.

Traian Băsescu a mai spus că Emil Boc ar fi o soluție foarte bună pentru Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-01Parerea ta...

IN NICIUN CAZ...
01 Apr 2014

nici UNUL, nici ALTUL: si unul, si altul...AU TRADAT poporul roman, l-au injosit, l-au impilat! Iar Boc - sefu'Clujului - face jocul maghiarilor, vanzand terenuri romanesti - BUCATA cu BUCATA, ca asa vrea el, fiindca are puterea, de partea lui!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz