2020-08-13 06:25

Traian Băsescu: Nu îi sun pe Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea din silă. Sunt artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie

 |  07:43
Traian Băsescu: Nu îi sun pe Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea din silă. Sunt artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie

Traian Băsescu a declarat, luni seara, la B1, că nu îi sună pe Florian Coldea, Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu ”din silă”. Fostul preşedinte a afirmat că aceştia sunt „artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie, fără respect pentru cel care nu este condamnat”.

Fiind întrebat de ce nu îi sună pe Florian Coldea (adjunctul şefului SRI. n.r.), pe Codruţa Kovesi sau pe şefa ÎCCJ, Livia Stanciu, Traian Băsescu a spus: ”Pot să vă spun că din silă?”.

”Pentru că ei sunt artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie, fără respect pentru cel care nu e condamnat. Ce să fac? Vor să mai rămână cinci mandate în funcţie”, a completat fostul preşedinte.

Fiind întrebat ce i-ar spune lui Klaus Iohannis, dacă l-ar întreba despre cei trei, Traian Băsescu a spus: ”Le-am văzut şi alte feţe, la toţi trei (..) A doua zi după ce am terminat mandatul”, arătând că a avut o colaborare bună cu aceştia.

Traian Băsescu a ţinut să precizeze că niciodată, cei trei nu l-au sunat.

”O singură dată am lăsat mesaj la Coldea să mă sune, că nu era în unitate, pentru am găsit la mine, pentru documente, nişte documente secrete care nu s-au predat, erau în arhiva mea. Şi l-am sunat şi i le-am trimis”, a completat Traian Băsescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-07Parerea ta...

RAI
07 Apr 2015

hai si cu seful mafiei trian basescu la puscarie. asta este un pericol public si are un tupeu fantastic.sa fie demis seful spp si adjunctii lui pentru ca sunt slugile neconditionate ale acestui mafiot si sa fie dat afara de la scrovistea unde se ascunde in padure de frica sa nu fie arestat.banii au fost furati la ordinul lui basescu su dupa arestarea lui blaga se vor afla multe de aceasta organizatie de crima organizata care devalizat romania.coldea daca tot ramasa si kovesi daca tot a ramas au capacitatea sa faca un bine acestei tari si sa aresteze acest cap al mafiei dar trebuie restructurata toata reteaua.
JOS TRINOMUL ORDINAR!
07 Apr 2015

Nu ii suni pe cei din Trinom, Kovesi, Coldea, Stanciu din sila, presidente? Eu nu i-as suna folsind insa de-a dreptul cuvintele " scarba si senzatie de voma "! Cei trei sunt niste jigodii umane care fara discutie vor da socoteala intr-o buna zi : astia pentru a-si atinge dorintele aprige de marire sunt in stare sa-si tortureze si muma si tatal si copiii...pentru a fi pusi la punct e nevoie de mult mai mult decat greata care te apuca pronuntandu-le numele, e nevoie de DOCUMENTE palpabile, de fapte demonstrabile ca acestia merita sa fie bagati la bulau...poate reusesti intr-o zi sa-ti calci pe inima si sa-i deconspiri public! Abia atunci ne vei arata ca ai fost un om puternic, iar Justitia isi va recapata demnitatea si independenta!!!
@RAI
07 Apr 2015

Alupigus!!!
CROCODILUL FLAMAND
07 Apr 2015

bai Qiombete....stii proverbul ala DUPA RAS VINE PLANS....AI HAHAIT NONSTOP SI TI-AI BATUT JOC DE ROMANIA,AI JEFUIT CU NESIMTIRE BANII IMPREUNA CU CAMARILA PERSONALA....ACUM O SA PLANGI VREO 5MANDATE LA BULAU...IMPACA-TE CU IDEEA...NU TE SCAPA NIMENI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz