2020-08-13 06:28

Traian Băsescu: Nu mă voi înscrie în PMP. Actorii tranziţiei trebuie să facă un pas înapoi

 |  08:01
Traian Băsescu: Nu mă voi înscrie în PMP. Actorii tranziţiei trebuie să facă un pas înapoi

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că nu se va înscrie în PMP deoarece ”actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi”. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că nu se va mai înscrie niciodată în vreun partid.

Traian Băsescu a afirmat, la Conferinţa Regională ”Sud-Est” a PMP, că nu se va înscrie în acest partid deoarece ”actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi”.

”În mod categoric partidele tranziţiei, în opinia mea, şi-au făcut datoria faţă de ţară, cu toate păcatele lor. Ţara este în NATO, ţara este în Uniunea Eutropeană, ţara este sigură, astăzi, când vorbim. Dar a trecut vremea lor. Ca orice perioadă de tranziţie, actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi, să lase loc unor elemente noi ale societăţii, unor structuri politice noi, care să nu aibă încărcătura compromisurilor din perioada de tranziţie. Nici încărcătura compromisurilor, nici încărcătura corupţiei, nici uzura perioadei de tranziţie. Acestea sunt motivele pentru care eu cred, cu toată sinceritatea, că un partid nou cum este Mişcarea Populară este un partid care poate da speranţă şi este un partid catre poate fi construit pentru a arăta ca un partid frumos, ca un partid în care românii să aibă încredere, care să nu aibă în spatele lui tarele tranziţiei. Acesta este şi motivul pentru care eu nu mă voi înscrie în PMP şi voi rămâne un partener al acestui partid atât timp cât partidul o să aibă nevoie de experienţa mea. Vă asigur că va veni şi momentul în care veţi avea suficientă experienţă să mergeţi fără partener înainte”, a afirmat Traian Băsescu.

Fiind întrebat de jurnalişti dacă se va mai înscrie în vreun partid, Traian Băsescu a răspuns că nu, fără să ofere alte explicaţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz