2019-12-06 02:17

Traian Băsescu: PMP dezaprobă în mod egal PSD şi PNL, partidele loviturii de stat din vara lui 2012

 |  11:33
Traian Băsescu: PMP dezaprobă în mod egal PSD şi PNL, partidele loviturii de stat din vara lui 2012

Traian Băsescu a precizat, duminică, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că PMP dezaprobă în mod egal PNL şi PSD, „partidele loviturii de stat din vara anului 2012”. Fostul preşedinte a afirmat că va susţine PMP doar atât cât partidul are nevoie de el.

„Cred în Mişcarea Populară. Am participat la cele două întîlniri regionale organizate pînă acum de Mişcarea Populară condusă de Eugen Tomac. Prima a avut loc la Timişoara, iar sîmbătă a avut loc cea de a doua la Galaţi, ambele cu săli arhipline. Nu m-am grăbit să postez ceva după Timişoara, gîndindu-mă că tot ce am văzut acolo poate fi o excepţie. Așa că am aşteptat. Dar ce am văzut la Galaţi este o confirmare, aşa că pot scrie fără ezitare despre ei. În primul rînd, foarte mulţi oameni tineri, dar şi oameni maturi cu cariere profesionale reuşite care nu au mai făcut politică pînă acum. Sunt şi cîţiva politicieni experimentaţi, proveniţi din PDL sau dintre foştii mei consilieri, care nu au vrut să fuzioneze cu PNL-ul. I-am văzut responsabili şi conştienţi de dificultatea creării unui partid nou, dar sunt şi extrem de hotărîţi să reuşească. Toţi înţeleg că ţara are nevoie de altfel de politicieni, de altfel de partide”, a precizat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a ţinut să sublinieze că PMP dezavuează PNL şi PSD.

„Politic, dezavuează în mod egal PNL şi PSD, partidele loviturii de stat din vara anului 2012. Îi voi susţine doar atît cît au nevoie de mine. Sunt convins că merită să aveţi încredere în ei dacă vreţi shimbări în politică”, a afirmat Traian Băsescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-19Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
19 Apr 2015

ce sa vezi....romanii au dat o lovitura de stat...iar ai uitat sa-ti iei pastilele PARANOICULE CLEPTOMAN......ai uitat sa ne spui UDREA PRESEDINTE!!!!!UDREA PRESEDINTE!!!!
FODOR
20 Apr 2015

"lovitura de stat" a dat dumnealui, prin "solutia imorala" si a continuat, zi de zi si ceas de ceas, pana cand a ajuns pe faras, in drum spre Jilava !
VB.DE TO(L)OMAC?!
20 Apr 2015

Lumea se inghesuie in salile organizate PMP-ste? "oameni tineri, maturi, profesionisti" care ar adera la PMP, trebuie sa mai indeplineasca o conditie: sa poarte sortulet matlasat, manusi albe si sa masoare cu compasul spaga de 10, 20 sau 30%, no?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray