2020-08-11 16:53

Traian Băsescu: Raluca Prună este rău intenționată. Cineva este deasupra ministrului Justiției

 |  08:54
Traian Băsescu: Raluca Prună este rău intenționată. Cineva este deasupra ministrului Justiției

Traian Băsescu a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că ministrul Justiţiei, Raluca Prună este „rău intenționată”, în condiţiile în care „cineva este deasupra ministrului Justiției”.

"Pe câți candidați i-ați auzit că au vorbit despre situația natalității din România? Pentru că ei știu cine se naște și cine moare. Și să facă grădinițe și creșe? Este o campanie ca urmare a descentralizării, s-a desfășurat pe niște tipicuri vechi care nu țin cont de transformarea obligațiilor extraordinare pe care le are administrația locală în respectarea drepturilor fundamentale. Dreptul la informare. A pus Cioloș toate instituțiile publice să pună execuția bugetară. Grija ziariștilor este să vadă cât a mai cheltuit președintele. Nu asta interesează. Dreptul la informare al comunității se manifestă atunci când îi pui pe site toate facturile și contractele care intră zi de zi în primărie", a afirmat Traian Băsescu.

Chestionat despre dezbaterea de pe site-ul ministerului Justiției și vizibilitatea sa asupra modificării noului cod penal, fostul preşedinte a spus că acest lucru dovedește că Raluca Prună este rău intenționată și lucrează pe comandă

"Asta dovedește că femeia asta e rău intenționată ( Raluca Prună n.r.) Categoric cineva este deasupra ministrului justiției. Cine care a vrut să ia dreptul la informație privată. Îi dai voie procurorului, fără avizul judecătorului, să-mi cotrobăie în conturi. Din dosarele de la parchete, ies sute de documente și dosare. Eu sunt liniștit dacă un procuror intră și ia informații pentru situația financiară a oricărei persoane, dar cu mandat de la judecător. Să ia mandat de la el, cu aprobarea judecătorului. Atunci da, altfel nu", a precizat Traian Băsescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz