2020-02-28 18:03

Traian Băsescu, reacție nervoasă: ”Decizia CCR, o rară TICĂLOȘIE!”

 |  19:13
Traian Băsescu, reacție nervoasă: ”Decizia CCR, o rară TICĂLOȘIE!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că CCR a adoptat ”o decizie de rară ticăloşie”, iar, ”practic, de azi, procurorii marilor parchete sunt subordonaţi guvernului politic”, scrie News.ro.

”Dragnea şi Tăriceanu au reuşit implementarea visului USL: «NU AVEM PUTEREA, PÂNĂ NU AVEM JUSTIŢIA». Curtea Constituţională a adoptat, în conflictul Kovesi - Tudorel Toader, o decizie de rară ticăloşie. Practic, de azi, procurorii marilor parchete sunt subordonaţi guvernului politic, prin Ministrul Justiţiei”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El susţine că CCR a întors justiţia la nivelul anilor 2004, când ”deciziile cu privire la soarta dosarelor penale se luau în sediul PSD, de doamna Stănoiu, alături de Adrian Năstase, Victor Viorel Ponta, Mike Şpagă, Marian Oprişan şi mulţi alţi politicieni socialişti”.

Traian Băsescu acuză Curtea Constituţională că a anulat 14 ani de progres în procesul de consolidare a independeţei Justiţiei.

”Eu nu susţin că, în independenţa ei, Justiţia nu a făcut abuzuri, nu a hărţuit şi condamnat oameni nevinovaţi, dar acestea trebuie corectate prin legi, prin implementarea deciziilor CCR şi a directivelor UE în legislaţie sau prin acţiuni ale CSM şi ale Inspecţiei Judiciare, dar în niciun caz prin punerea parchetelor sub control politic”, mai afirmă Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-30Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mai 2018

ai avut 10 ani puterea in Romania Basescule....ce mama dracului ai facut cu ea? stim toti ce a fost o mare coruptie de tipul pleaca mafia lui Nastase si vine mafia lui Basescu....nu incerca sa ne mai minti ca nu te mai crede nimeni Faptul ca justitia este in halul asta de penibila este si datorita celor 10ani de regim Basescu...Eu nu vad niciun fel de diferenta intre mafia de dinainte de 2004 si mafia de dupa 2004 pana in prezent...chiar nu exista diferenta,sunt aceleasi persoane care plimba geamantanele de spagi si pentru oamenii lui Nastase si pentru cei ai lui Basescu Nu sunt expert in legi dar mi se pare o aberatie sa te folosesti de tot felul de rahaturi ca sa demiti seful DNA...deci aici suntem toti de acord ca prerogativele presedintelui nu pot fi amputate de niciun fel de CCR Acum e randul presedintelui sa-si foloseasca consilierii si sa rezolve situatia ...vom vedea cat de curand
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine