2019-12-09 20:29

Traian Băsescu şi Elena Udrea, invitaţi la botezul fiului deputatului MP Adrian Gurzău

 |  07:45
Traian Băsescu şi Elena Udrea, invitaţi la botezul fiului deputatului MP Adrian Gurzău

Traian Băsescu şi Elena Udrea au participat, sâmbătă, la botezul unuia dintre fiii președintelui Mişcării Populare Cluj, Adrian Gurzău. Elena Udrea a fost nașa copilului botezat, Tudor Adrian.

"Eu l-am botezat și pe George, fratele lui Tudor Adrian, și le spuneam părinților că ar trebui să mai facă, pentru că încă nu am învățat toți pașii, ne-am cam încurcat, e adevărat, pentru că și Tudor ne-a pus pe jar, că a plâns puțin. A ieșit un botez frumos și acum este un copil deja creștinat și sunt convinsă că va fi un copil fericit, cu credință în Dumnezeu și că părinții vor avea grijă să aibă o viață cât se poate de liniștită și cu toate dorințele lui împlinite", a declarat Elena Udrea, potrivit Agerpres.

"Îi dorim fericire și lui și frățiorului și finilor, părinților și bunicilor și domnului președinte, doamnei Maria, care a fost aici, și tuturor celor care au fost alături de noi", a completat Elena Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-13Parerea ta...

ION CRISTOIU -LEPRĂ
13 Mar 2016

DECI, ATÎT ”DOMNUL” CÎT ȘI ”DOAMNA” BĂSESCU, MĂ ROG, AȘA-ZISA UDREA, AU DANSAT, IARĂȘI, TANANICA TANANA LA UN GULEAI.
NANUC
13 Mar 2016

Ti- ai pus silicon in BUZE, Sa- i placa lui, Iubitului.Crezi ca daca vei boteza inca 1000 de copii ti se vor duce pacatele ? Vai de capul tau de fraiera.Cine se va incurca cu o femeie care i- a SURAS prelung lu Basescu? Pentru ce ti- ai terminat viitorul? Si mai ales pentru cine? A meritat? Pacat de tine Elena Udrea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray