2019-12-14 14:40

Traian Băsescu: Victor Ciorbea, un Avocat al Poporului supus politic. Din slugărnicie nu va ataca actele Guvernului

 |  12:58
Traian Băsescu: Victor Ciorbea, un Avocat al Poporului supus politic. Din slugărnicie nu va ataca actele Guvernului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Parlament, că Victor Ciorbea este cel mai fericit Avocat al Poporului, având în vedere alocările bugetare de care se bucură. De asemenea, şeful statului l-a criticat pe Ciorbea, despre care a spus că este „supus politic” şi că din slugărnicie nu va ataca actele Guvernului.

Preşedintele Traian Băsescu  a afirmat, în cadrul unei dezbateri despre statul de drept organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, că Avocatul Poporului, Victor Ciorbea nu a atacat Ordonanţa pentru modificarea Legii Educaţiei deoarece este "docil, supus politic şi (...) îl cumperi cu facilităţi".

Şeful statului a mai precizat că nu se poate spune că supremaţia Constituţiei este realizată, atâta vreme cât  guvernele abuzează de OUG şi atât timp cât au un Avocat al Poporului care este supus politic sau pe care îl cumperi cu facilităţi de ultimă oră.

"Domnul Ciorbea este cel mai fericit Avocat al Poporului de la Revoluţie, i s-a mărit bugetul, i s-au creat facilităţi să cheltuiască atât cât are nevoie şi veţi vedea că marele fost sindicalist Ciorbea va fi un Avocat al Poporului docil", a spus preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a ţinut să precizeze că „un Avocat al Poporului responsabil ar fi atacat Ordonanţa de Urgenţă de modificare a Legii Educaţiei, pe care a dat-o Guvernul de curând, şi care a făcut din nou, din Educaţie, un chioşc la care să se poată aciziţiona diplome".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray