2020-02-26 22:33

Traian Băsescu: Victor Ponta a candidat la prezidenţiale de prost. Klaus Iohannis a venit ca floarea de colț din Munții Sibiului

 |  07:04
Traian Băsescu: Victor Ponta a candidat la prezidenţiale de prost. Klaus Iohannis a venit ca floarea de colț din Munții Sibiului

Traian Băsescu a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că premierul Victor Ponta a candidat la alegerile prezidenţiale „de prost”. Fostul şef al statului a susţinut că Ponta a intrat „cu un handicap uriaș în prezidențiale”, în timp ce Klaus Iohannis a venit „ca floarea de colț din Munții Sibiului”.

Fiind întrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, Traian Băsescu a spus: ”Pot să rezum într-un cuvânt? De prost. N-avea ce căuta. Era prim-ministru. N-avea ce căuta în competiția prezidențială".

Chestionat în continuare dacă Victor Ponta a fost împins de cineva să candideze, Traian Băsescu a precizat: ”Cred că l-au împins cu bună intenție cei care l-au împins că n-aveau altă variantă. Doar varianta Dragnea care încă nu era foarte compromis și ar fi făcut față la fel de bine ca și Ponta”.

Fostul preşedinte a afirmat că Victor Ponta a intrat „cu un handicap uriaş în prezidenţiale”, în timp ce Klaus Iohannis a venit „ca floarea de colţ din Munţii Sibiului”.

”Ponta a intrat cu un handicap uriaș în prezidențiale. A considerat el că trebuie să se bată cu mine doi ani și jumătate. El a intrat erodat, a intrat cu mincinos, a intrat cu RAFO, a intrat cu Oltchimul. Klaus Iohannis a venit ca floarea de colț din Munții Sibiului. Eu eram o umbră, de ce să te bați cu umbrele?!”, a precizat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-30

In legatura cu acest articol...

Traian Băsescu: Liviu Dragnea e tipul omului de la ţară, isteţ, crescut între blocuri. A luat şmecheria oraşului
Parerea ta...

ANONIM
30 Iul 2015

Cand legea va avea suprematie si va biciui in stanga si'n dreapta si va baga cainii sub masa , poate abia atunci se va simti in Romania vreo schimbare in binele general. Pana atunci suntem amenintati de sacalii care au pus laba pe noi pentru ca suntem fricosi.
CROCODILUL FLAMAND
30 Iul 2015

"DACA NU CASTIG PRESEDINTIA SCAPA CINE POATE" A ZIS PINOKIO.....STIA CA AFOST TRIMIS CA SA APERE BARONII SEKU......IAR JOHANNIS SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE...AVEM SI NOI ROMANII UN PRESEDINTE AL NOSTRU IN SFARSIT....NU O MARIONETA TRASA DE SFORI....SA NU UITATI O CHESTIE....SASII SUNT MAI INTAI ROMANI...SI DUPAIA ETNICI GERMANI.......CINE NU STIE ISTORIA SA MAI CITEASCA....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine